Muumipeikko akustiikkapaneeli

Soften Oy

Softenin Muumipeikko akustiikkapaneeli tuo taikaa ja äänenhallintaa tilaasi! Alkaen yhteistyöstä Moomin Charactersin kanssa vuonna 2016, Soften Oy sai Muumi-lisenssin, ja nyt voit tuoda rakastetut Muumi-hahmot osaksi kotisi tai työtilasi akustiikkaa.

Tämä mallisto sopii yhtä hyvin lapsille kuin aikuisille ja voit myös yhdistää Muumi-hahmopaneeleita muihin Softenin paneeleihin, kuten LINES-mallistoon, luoden hurmaavia ja yksilöllisiä sisustuskokonaisuuksia.

Paneeleiden materiaalina käytetään ympäristöystävällistä 100 % polyesterihuopaa, joka on valmistettu ilman haitallisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteet valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Tuote täyttää tiukat turvallisuusstandardit, kuten paloluokituksen B-s1,d0 (EN 13501-1:2002) ja päästöluokituksen M1. Lisäksi paneeleiden valmistus tapahtuu Suomessa, mikä takaa korkean laadun ja tukee paikallista työvoimaa.

Akustiikkapaneelien asentaminen on vaivatonta ja kätevää, voit kiinnittää ne helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Anna Muumi-hahmojen ja äänenhallinnan tehdä tilastasi vieläkin miellyttävämpi paikka!

Tilausväreinä ovat Europost2 ja Luna2 kankaat.

Tuotekoodi: muumipeikko
125,00 €
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
106,25 €
Hinta nyt
125,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: 100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Hoito-ohje: käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, imurointi, pyyhi kostealla liinalla
Ympäristö & merkinnät: allergiaystävällinen tuote, ISO 354, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, materiaali on kierrätettävää, SL1, Suomessa valmistettu, päästöluokka M1
Leveys: 55 cm
Korkeus: 55 cm
Syvyys: 5 cm
Muut tiedot: mukana asennustarvikkeet
Valmistusmaa: Suomi
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa