coleson

Cole & Son

Vuodesta 1875 lähtien Cole & Son on ollut eturintamassa luomassa tapetteja, jotka eivät ainoastaan korista seiniä, vaan kertovat tarinoita, herättävät inspiraatiota ja tuovat taianomaisen tunnelman jokaiseen huoneeseen.
Cole & Sonin tapetit ovat tunnettuja niiden ainutlaatuisesta tyylistä ja laadusta, joka perustuu vuosisatojen ajan kertyneeseen taitotietoon ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Olipa kyseessä sitten Buckinghamin palatsin kaltaisten historiallisten rakennusten koristaminen tai nykyaikaisen kodin sisustaminen, Cole & Son tarjoaa rakastettuja kuoseja kuten Woods koivutapetti,Cow Parsley ja Palm Leaves, jotka herättävät tilan eloon.
Cole & Sonin tapetit ovat enemmän kuin seinäpäällysteitä; ne ovat taideteoksia, jotka tuovat syvyyttä, väriä ja luonnetta jokaiseen tilaan. Kutsu historia ja taide kotiisi valitsemalla Cole & Son -tapetti Aveon verkkokaupasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen tapetti, joka kertoo oman tarinasi seinilläsi.

208 Tuotteet
/9

Cole & Son

Yrityksen perusti John Perry Pohjois-Lontoossa vuonna 1875. Hän avasi tapettitehtaan vuonna 1883. Perryn yrityksen ostivat AP Cole ja yritys Cole & Son vuonna 1941. 1950- ja 1960-luvuilla on jotkut tunnetuimmista kuvioista luotu, kuten Woods ja Palm Leaves - hienoja ja myyviä tapetteja vielä tänään.

Cole & Sonilla on intohimo korkealaatuiseen suunnitteluun. Cole & Son on tehnyt yhteistyötä muun muassa italialaisen Fornasettin ja eteläafrikkalaisen Ardmore Ceramic Artin kanssa.