Land of Roses tapetti

Mrs Mighetto

Tässä on ihana Land of Roses tapetti. Ja halumme kysyä kuka ei haluaisi asua huoneessa, jossa ruusut kukkivat ympäri vuoden? Tämä komea tapetti herättää uteliaisuutta ja leikkisyyttä pienillä kauriilla, kaneilla ja linnuilla, jotka liikkuvat hentojen ruusunlehtien seassa.

...Lehti lehden jälkeen laskeutuu hiljalleen maahan, muodostaen tuoksuvan pehmeiden terälehtien kasan. Kauriit asuvat Rosendalenissa ja valvovat kukkien syntymän virtaa. Näet, taianomaisilla lahjoilla varustetut olennot syntyvät jokaisen pienen kukan keskeltä. Ensin he oppivat hallitsemaan lahjojaan, ennen kuin heidät lähetetään takaisin omaan maailmaansa. Tervetuloa taikuuteen, tervetuloa Ruusujen Maahan, paikkaan, jossa mielikuvitus ja luonto kohtaavat

Tuotekoodi: MM-1604
Tilaustuote, postitus 2 viikkoa
45,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli:
Lastentapetti, Kukat
Materiaali:
Non woven, kangas
Ympäristö & merkinnät:
myrkytön, VOC-vapaa, FSC-sertifioitu
Valmistusmaa:
Ruotsi
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Tapetti valmistetaan mittatilaustyönä, joten tarvitsemme seinän leveyden ja korkeuden mitat. Valmistaja suosittelee lisäämään 5 cm sekä korkeuteen että leveyteen, jos seinät eivät ole täysin suoria ja symmetrisiä.

Minimitilausmäärä on 3 neliömetriä

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT

 

 

lastenhuoneen tapetit

Ihanat tapetit lastenhuoneeseen

Lasten huoneessa tapetit voivat olla hauskoja, värikkäitä ja mielikuvituksellisia. Jotkut tapetit sopivat parhaiten kun lapset ovat pieniä, toiset sopivat paremmin kun lapset ovat vähän vanhempia. Löytyy myös paljon tapetteja jotka sopivat kaikenikäisille. 

KUVIA SUOSITUIMMISTA LASTENTAPETEISTA