Pride tapettiliisteri

Pride tapettiliisteri sopii niin non woven- paperi- kuin vinyylitapeteille. Liisteri on tärkkelyspohjaista ja toimitetaan ympäristöystävällisesti jauheena, jonne lisäät enää vain veden.

Pakkauksia saatavilla kadessa eri koossa; 200 g  ja 600 g (3x200 g). 

Tuotekoodi: Pride
Aveo Magazine
Morris tapetit valmiina tapetointiin
Miten tapetoidaan? Täältä löydät vinkit tapetointiin

Kuvaus

Valmistelut: Pohja tulee olla puhdas, kuiva, tasainen, kiinteä ja sillä on oltava normaali imuteho. Huokoiset pinnat tulee käsitellä ennen tapetointia.  

Toimi seuraavasti: Tarkista taulukosta tarvittava veden määrä ja sekoita jauhe kylmään veteen. Sekoita voimakkaasti 30 sekunnin ajan ja jatka sekoittamista silloin tällöin paakkuuntumisen estämiseksi. Noin 10 minuutin kuluttua tapettiliisteri on valmista käytettäväksi. Varo liisterin joutumista tapetin kuviopuolelle ja erityisesti tumman, sekä samettipintaisen tapetin kanssa.

Non woven-tapetille: Sekoita yksi 200 g pussi 5 litraan vettä. Liisteri riittä tapetoimaan 3-5 rullaa. Tapettiliisteri levitetään suoraan seinään.

Ohut paperitapetti: Sekoita yksi 200 g pussi 7 litraan vettä. Liisteri riittä tapetoimaan 7-10 rullaa. Levitä liisteri suoraan tapettiin ja kiinnitä välittömästi seinään.

Paksu paperitapetti: Sekoita yksi 200 g pussi 5 litraan vettä. Liisteri riittä tapetoimaan 3-5 rullaa. Levitä tapettiliisteri suoraan tapettiin. Anna paksun tapetin imeä liisteri hetken, kunnes se pehmenee ennen kiinnittämistä seinään.

Vinyyli- ja pestävä paperitapetti: Sekoita yksi 200 g pussi 5,5 litraan vettä. Liisteri riittä tapetoimaan 5-7 rullaa.

Kohovinyyli- ja raskaat kohokuviotapetit, sekä polystryreenilaatat: Sekoita yksi 200 g pussi 4 litraan vettä. Liisteri riittä tapetoimaan noin 4 rullaa.

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT