Sisustus suunnittelu - Julkiset tilat

Aveo

Asiantuntevat sisustussuunnittelijamme tarjoavat ammattitaitoista palvelua julkisten tilojen sisustamiseen ja suunnitteluun. Me ymmärrämme, että jokainen tila on ainutlaatuinen, ja siksi pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka maksimoivat tilojesi käytettävyyden ja esteettisyyden, samalla tehokkaasti viestien yrityksesi brändiä ja arvoja.

Miksi valita meidät julkisten tilojen sisustussuunnitteluun?

Valitsemalla meidät saat käyttöösi kokeneet suunnittelijamme, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa sisustusprojektin vaiheissa, aina tilojen kartoituksesta ja tila-analyysistä visuaalisten ehdotusten ja toteutettavien suunnitelmien laatimiseen. Teemme yhteistyötä sinun ja tiimisi kanssa varmistaaksemme, että lopputulos vastaa sekä esteettisiä että toiminnallisia odotuksiasi.

 

Tuotekoodi: PUBLIC1
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Näin aloitamme julkisten tilojen sisustussuunnittelun

Ensimmäinen tapaamisemme, joko meillä tai etäyhteydellä, on aina maksuton. Tämä antaa meille mahdollisuuden ymmärtää paremmin tilasi tarpeita ja suunnittelutavoitteita ilman sitoumuksia. Tämän alkukartoituksen jälkeen jatkamme yhteistyötä joko tuntiveloituksella tai sovitun tarjouksen mukaisesti, riippuen projektin vaatimuksista ja laajuudesta. Aveon standardi tuntiveloitus on 106€ (sisältäen alv.), ja mikäli päätämme aloittaa suunnittelun heti ensimmäisen tapaamisen aikana, laskutus noudattaa tuntiveloitusta.

Yhteystiedot ja konsultaatiovaraukset

Oletko valmis aloittamaan? Jätä tarjous tänään varataksesi konsultaation tai saadaksesi lisätietoja palveluistamme. Autamme mielellämme sinua luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät odotuksesi.

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT