Hyvinvointi työpaikalla - kattava kartoitus AI:n avulla

Aveo

Lisää työpaikkasi vetovoimaa Aveon edistyneellä AI-analyysillä, joka edistää hyvinvointia ja tuottavuutta. Palvelu kattaa syvälliset analyysit työympäristöstä, joissa käytämme AI:ta optimoidaksemme ergonomian, tilankäytön, valaistuksen ja visuaalisen identiteetin. Yhdistämällä AI-analyysit sähköisiin ja fyysisiin tutkimuksiin työntekijöiden keskuudessa varmistamme kattavan ymmärryksen sekä näkyvistä että näkymättömistä tarpeista.

Tiimimme toimittaa yksityiskohtaisen raportin, joka sisältää räätälöityjä strategioita ja käytännön toimenpiteitä, pienistä säädöistä suuriin muutosesityksiin, luodakseen houkuttelevamman ja tehokkaamman työpaikan. Tämä palvelu on ihanteellinen yrityksille, jotka haluavat houkutella henkilöstöä takaisin toimistoon tai joiden täytyy integroida ja parantaa aikaisempia projekteja yhtenäiseksi ja toimivaksi työympäristöksi. Jotkut yritykset näkevät tämän osana työnantajabrändäystään.

Uusi AI-teknologia ja asiantuntijatiimimme, jolla on vähintään 15 vuoden kokemus, voivat muuttaa työpaikkanne ympäristöksi, joka ei vain houkuttele, vaan myös aktiivisesti edistää työntekijöiden tuottavuutta ja hyvinvointia.

Tuotekoodi: WORKWELL1
Tilaustuote, postitus 2-3 viikon kuluttua
1190,00 €