4 päivän työviiko - tuo joustavuuta elämään henkilökunnallemme

Uskomme, että tasapainoisempi elämäntapa voi lisätä henkilökuntamme tuottavuutta ja sitoutumista yritykseen. 1. toukokuuta 2023 alkaen otamme käyttöön joustavamman työaikamallin koko henkilökunnallemme. Tämä tarkoittaa, että perjantait ovat kaikille työntekijöillemme vapaapäiviä, mikä antaa heille mahdollisuuden nauttia enemmän vapaa-ajasta ja tasapainottaa työ- ja yksityiselämäänsä.

Nimeton suunn.malli

Uskomme, että tasapainoisempi elämäntapa voi lisätä henkilökuntamme tuottavuutta ja sitoutumista yritykseen. Olemme ylpeitä tämän työaikamallin käyttöönotosta. Toivomme, että tämä johtaa vielä parempaan asiakaskokemukseen kanssamme Aveolla.

 

Muutos tarkoittaa sitä, että voimme nyt tavata sinua iltaisin maanantaista torstaihin. Uskomme tämän sopivan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakaskäynnit voivat tapahtua sekä fyysisesti tiloissamme että digitaalisesti videopuhelun tai chatin välityksellä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä tekee sisustustuotteiden ja palveluiden ostamisen meiltä helpommaksi samalla kun parannamme entisestään asiakaspalveluamme.

 

Torstai-illasta perjantaihin ennen klo 11.00 tehdyt tilaukset saavat yhden päivän pidemmän toimitusajan. Muina aikoina tehdyt tilaukset toimitetaan kuten ennenkin, eli yleensä alan nopeimmalla toimitusajalla. On myös huomattava, että henkilöstömme palkka ei vaikuta uuteen työaikajärjestelyyn, ja että meillä on puhelinnumero käytettävissä kiireellisiä asiakasasioita varten perjantaisin. Toivomme, että tuet päätöstämme ja että se tekee ostamisen Aveolta entistäkin joustavammaksi.

 

Uuden työaikamallin kokeilujakso kestää 31. elokuuta 2023 asti, jonka jälkeen Aveo ja sen henkilökunta arvioivat yhdessä päätöksen vaikutukset. Olemme optimistisia siitä, että ratkaisu on pysyvä.