Väri- ja tapettikonsultaatio AI:n avulla

Aveo

Uudista kotisi Aveon avulla. Kokeneet sisustussuunnittelijamme, joita tukee yli 15 vuoden kokemus ja edistynyt tekoäly, ohjaavat sinua huolellisesti prosessissa valitsemaan täydelliset värit, kuosit ja tapetit. Tarjoamme palvelun, joka vahvistaa sisustustyyliäsi.

Jokainen projekti on räätälöity luomaan harmoniaa ja kohottamaan kotiasi. Aloitamme huolellisella valmistelulla ymmärtääksemme tarpeesi ja mieltymyksesi. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus tavata meidät henkilökohtaisesti sisustusstudiossamme, jossa voimme tutkia ja syventyä projektiisi. Tässä tapaamisessa käytämme myös tekoälytyökalujamme, jotka tarjoavat edistyneitä analyysejä varmistaaksemme jokaisen suunnittelupäätöksen. Autamme mielellämme materiaalilaskelmissa optimoidaksemme materiaalin käytön ja minimoidaksemme hävikin.

Kotiin saat mukaasi listan kaikista materiaaleista, joita tarvitset jatkaaksesi projektia itse tai yhdessä urakoitsijan kanssa.

Täydellinen tyytyväisyystakuumme varmistaa, että jatkamme työskentelyä kunnes olet täysin tyytyväinen lopputulokseen. Koe, kuinka räätälöidyt ratkaisumme voivat muuttaa tilasi.

Tuotekoodi: FÄRGTAPET1
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
160,00 €