palvelut mobiili v3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisustussuunnittelu räätälöidysti sinulle

 
   
Kanamme kokonaisvastuun
Ensimmäinen tapaaminen meillä tai etänä ilmainen
Käytämme viimeisintä älytekniikka suunnittelussa
Tuntiveloituksella tai tarjouspohjalla
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Akustiikka- ja sisustussuunniittelua Pohjanmaalta

Haluatko parantaa tilasi akustiikkaa ja visuaalista ilmettä? Tarjoamme kattavat akustiikka- ja sisustusratkaisut, jotka yhdistävät teknisen osaamisen ja esteettisen näkemyksen. Toimistomme sijaitsee Vöyrillä, tunnin matkan päässä Seinäjoelta ja Vaasasta, ja palvelemme asiakkaita pääasiassa Pohjanmaan alueella. Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut niin yksityiskoteihin kuin suuriin toimitiloihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin. Kokeneet suunnittelijamme ja asiantuntijamme varmistavat, että jokainen projekti täyttää asiakkaidemme tarpeet ja toiveet, tehden tiloista sekä toimivia että viihtyisiä. Ota yhteyttä ja aloita muutos kanssamme jo tänään!

Sisustus- ja akustiikkapalvelumme

Miksi valita Aveon akustiikkaratkaisut?

Tarjoamamme akustiikkaratkaisut ovat täydellinen tapa parantaa sekä työ- että asuintilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta. Toimistomme sijaitsee Vöyrillä Pohjanmaalla, ja olemme erikoistuneet akustiikka- ja sisustussuunnitteluun, jotka vähentävät häiritsevää kaikua ja melua, tehden tiloista rauhallisempia ja ergonomisempia. Palvelumme kattavat julkiset tilat, koulut ja yksityiskodit, ja ymmärrämme erilaiset tilavaatimukset, tarjoten asiantuntijuutta, joka muuttaa tilan akustiikan, huomioi tilan käyttötarpeet samalla parantaen sen esteettistä ilmettä.

Sisustussuunnittelu räätälöidysti sinulle

Sisustussuunnittelu on täysin räätälöity vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Oli kyse sitten pienistä tilamuutoksista tai koko tilan uudelleensuunnittelusta, Aveon ammattitaitoinen tiimi työskentelee tiiviisti asiakkaidensa kanssa varmistaakseen, että lopputulos ylittää odotukset. Suunnitteluprosessi alkaa perusteellisella konsultoinnilla, jotta jokainen yksityiskohta huomioidaan.

Konsultointi ja suunnittelu

Jokainen onnistunut sisustusprojekti alkaa kattavalla konsultoinnilla. Ensimmäinen tapaaminen meillä tai etänä on aina ilmainen. Tämän jälkeen työskentelemme tuntiveloituksella tai sovitun tarjouksen mukaisesti. Aveon tuntiveloitus on 106€ (sis. Alv.). Jos haluat ensimmäisen tapaamisen kohteeseen ja aloitamme heti suunnittelun, veloitamme tästä tuntiveloituksen mukaan. 

Käytämme aikaa ymmärtääksemme asiakkaidemme tilojen ainutlaatuiset vaatimukset ja toiveet. Tämä mahdollistaa räätälöidyn suunnitteluprosessin, joka integroi asiakkaan visiot ja toiminnalliset vaatimukset suunnitteluun, luoden tiloja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimivat optimaalisesti.

Ota yhteyttä ja aloita muutos

Oletko valmis aloittamaan muutos prosessin? Ota yhteyttä jo tänään! Keskustele asiantuntijoidemme kanssa tilasi tarpeista ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan unelmasi toimivasta ja esteettisesti miellyttävästä tilasta. Olemme täällä auttaaksemme sinua!

Ota yhteyttä sunnittelijaasi
Anna Aveo
Sisustussuunnittelu
Anna Häggblom

Suunnittelee ja johtaa sisustusprojekteja kouluissa ja toimistoissa.

Charlotta Aveo
Arkkitehtisuunnittelu
Charlotta Wiklund

Sisustus- ja arkkitehtuuripalvelut yksityisiin ja julkisiin tiloihin.

Marlene Aveo
Sisustussuunnittelu
Marlene Sjölind

Sisustussuunnittelua yksityishenkilöille ja julkisille tiloille.

Ota yhteyttä