Vega tapetti

Boråstapeter

Vega-tapetti on tyylikäs yksiväristen tapettien kokoelma, joka tarjoaa minimalistisen ja samalla hienostuneen ilmeen. Kudottua kangasta muistuttava hienovarainen kuviointi antaa seinille elävyyttä ja syvyyttä, mikä luo huoneeseen viimeistellyn ja kotoisan tunnelman. Vaikka tapetti näyttää ensisilmäyksellä yksiväriseltä, sen sileä mattapinta paljastaa lähemmin tarkasteltaessa hienostuneen kuvioinnin. Tämä ajaton ja elegantti tapetti sopii monenlaisiin tiloihin, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai vaikkapa lastenhuone. Tapetin hillitty ja neutraali ilme tekee siitä monipuolisen valinnan, joka yhdistyy saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin ja kalusteisiin. Vega-tapetti on erinomainen valinta niille, jotka etsivät yksinkertaista, mutta samalla tyylikästä ratkaisua seinilleen. Se luo huoneeseen rauhallisen ja miellyttävän tunnelman, joka kestää aikaa.

Tuotekoodi:
34,72 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli: Yksivärinen
Kokoelma: Borosan Hem
Rullan leveys: 53 cm
Rullan pituus: 11,2 m
Ympäristö & merkinnät: AGBB, CE-merkitty, French VOC A+, FSC-sertifioitu, myrkytön, ei sisällä PVC:tä, ei sisällä raskasmetalleja, päästöluokka M1
Materiaali: Non woven
Valmistusmaa: Ruotsi
Valonkesto: Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka: paloluokka B-s1, d0
Hoito-ohje: pyyhittävä
Tägit: Materiaali, Tausta
Aveo Magazine
Birger Kaipiainen Kiurujen Yo 69613
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT

 

 

lastenhuoneen tapetit

Ihanat tapetit lastenhuoneeseen

Lasten huoneessa tapetit voivat olla hauskoja, värikkäitä ja mielikuvituksellisia. Jotkut tapetit sopivat parhaiten kun lapset ovat pieniä, toiset sopivat paremmin kun lapset ovat vähän vanhempia. Löytyy myös paljon tapetteja jotka sopivat kaikenikäisille. 

KUVIA SUOSITUIMMISTA LASTENTAPETEISTA