S3 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Haluatko luoda miellyttävän ja rauhallisen äänimaailman kotiisi tai toimistoon? Soften S3 -akustiikkapaneelit ovat täydellinen ratkaisu. Nämä neliön muotoiset, aaltoilevat paneelit eivät ainoastaan tarjoa äänen vaimennusta, vaan ne myös tuovat tilaasi tyylikkyyttä ja ekologista tietoisuutta.

Paneelien valmistuksessa käytetään 100 % polyesterihuopaa, joka on tuotettu ilman haitallisia liuottimia ja muita kemikaaleja. Tämä tekee niistä turvallisen valinnan niin sinulle kuin ympäristöllekin. Akustiikkatäytteet valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja ne ovat täysin kierrätettäviä, edistäen kestävää kulutusta.

Asennus on vaivatonta, sillä voit kiinnittää ne helposti joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä, ilman tarvetta erikoistyökaluille. Kaiken lisäksi tuotteemme valmistetaan Suomessa, mikä takaa laadun ja tukee paikallista työvoimaa. Hanki Soften -akustiikkapaneelit ja luo harmoninen äänimaisema tilaasi samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan.

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
akustiikkavilla, 100% polyesterihuopa
Ympäristö & merkinnät:
akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ISO 354, päästöluokka M1, allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää
Hoito-ohje:
käytä laimea pesuliuos keinokuidulle, pyyhi kostealla liinalla, imurointi
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa