S2 akustiikkapaneeli paketti

Soften Oy

Luo äänimukavuutta ja tyylikkyyttä tilaasi Soften akustiikka paneelilla S2 jossa on hauska labyrintti kuvio. Tämän paneelin materiaalina on käytetty 100 % polyesterihuopaa, joka on tuotettu ilman haitallisia liuottimia ja muita kemikaaleja, tehden siitä turvallisen vaihtoehdon sekä sinulle että ympäristölle.

Akustiikkatäytteen materiaali valmistetaan joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ja se on täysin kierrätettävää, edistäen kestävää kulutusta. Tuotteella on B-s1,d0 paloluokitus (EN 13501-1:2002), mikä takaa sen turvallisen käytön. Kuituraaka-aineen päästöluokitus on M1, osoittaen sen ympäristöystävällisyyden.

Tämä huippulaatuinen paneeli valmistetaan Suomessa, joten voit luottaa sen laatuun ja tukea samalla paikallista työvoimaa. Hanki Soften akustiikka paneeli ja paranna äänimaisemaa sekä tilasi ilmettä yhdellä tuotteella, joka on suunniteltu sekä tyylikkyyttä että ekologista tietoisuutta silmällä pitäen.

Paketti sisältää 4 kpl samanvärisiä akustiikka paneeleja.

Tuotekoodi:
299,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
100% polyesterihuopa, akustiikkavilla
Ympäristö & merkinnät:
päästöluokka M1, allergiaystävällinen tuote, Suomessa valmistettu, SL1, materiaali on kierrätettävää, akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista, ISO 354
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla, imurointi, käytä laimea pesuliuos keinokuidulle
Paloluokka:
paloluokka B-s1, d0
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
55 cm
Korkeus:
55 cm
Syvyys:
5 cm
Muut tiedot:
mukana asennustarvikkeet
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa