Archipelago Wood - kokoustila

Narbutas

Vältä toimiston hälinää ja luo rauhallinen keidas työympäristöösi ARCIPELAGO Wood -kalusteilla. Italialaisen Baldanzi & Novelli -suunnittelutoimiston luoma huonekalusarja tarjoaa harmonisen yhdistelmän tammiviilua ja pehmustettuja elementtejä. Ne eivät vain luo lämminhenkistä tunnelmaa, vaan myös parantavat keskittymiskykyä ja työhyvinvointia. Tilassa on mahdollisuus kaikkeen, lyhyistä työtehtävistä pitkiin kokouksiin, tiimityöhön ja rentoutumiseen.

Maksimaalisen toiminnallisuuden ja joustavuuden takaamiseksi pöydät on varustettu sisäänrakennetuilla sähköpistokkeilla, joissa on USB-liittimet tyyppejä A ja C. Lisäksi pöytiin voidaan asentaa näyttö esityksiä varten.

ARCIPELAGO Wood on saatavilla laajassa väri- ja materiaalivalikoimassa. Lähtöhinta on neljän hengen tilalle ilman sähköliitäntöjä.

 

Pyydä rohkeasti tarjous, niin voimme räätälöidä ainutlaatuisen ratkaisun teidän tarpeisiinne.

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
5900,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Hoito-ohje: imurointi, huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero
Ympäristö & merkinnät: valmistettu kierrätetystä materiaalista
Valmistusmaa: Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

ARCIPELAGO Woodin avulla jokainen tila muuttuu tehokkaaksi ja eristetyksi työympäristöksi. Korkeat paneelit toimivat suojana taustamelua vastaan, kun taas mukavat istuimet tarjoavat yksityisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Anna työympäristösi heijastaa tyyliäsi ja tarpeitasi. Laajan väri- ja muokkausvaihtoehtojen ansiosta ARCIPELAGO Wood voi muuttaa toimistosi työpaikaksi, joka kannustaa luovuuteen, tuottavuuteen ja hyvinvointiin. Ota ohjat käsiisi työtilassasi ja luo ihanteellinen ympäristö sekä keskittymiselle että yhteistyölle.