Parthos - Kokouspöytä

Narbutas

PARTHOS-pöytäkokoelma erottuu tyylikkäällä ja elegantilla muotoilullaan, jossa harkitut muodot edistävät yhteistyötä. Olipa kyseessä kokoustilat, yhteistyötilat tai rentoutumisalueet, PARTHOS-pöydät toimivat luonnollisena kokoontumispaikkana ja visuaalisena kohokohtana sekä muodollisissa että epämuodollisissa ympäristöissä.

Kokoelma sisältää erilaisia pöytätyyppejä – kokouspöydistä korkeisiin pöytiin ja sohvapöytiin – tarjoten sinulle suuret luovat mahdollisuudet luoda toimivia tiloja yhtenäisellä tyylillä. Pöytiä voidaan mukauttaa erilaisten sähköpistokkeiden avulla, mikä tekee niistä erittäin käyttäjäystävällisiä.

Voit mukauttaa PARTHOS-pöytiä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan valitsemalla korkeuden, pöytälevyn koon, viimeistelyn ja pylväiden määrän. Yksi kokoelman erottuva piirre on laaja valikoima PET-huovan värejä, mikä antaa sinulle suuret mahdollisuudet ottaa huomioon sekä toiminnalliset että esteettiset vaatimukset ja mukauttaa huonekalut sen mukaisesti. Lähtöhinta yhdelle kahvipöydälle. 

 

Pyydä rohkeasti tarjous, niin voimme räätälöidä ainutlaatuisen ratkaisun teidän tarpeisiinne.

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
420,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Hoito-ohje: imurointi, huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero
Ympäristö & merkinnät: valmistettu kierrätetystä materiaalista
Valmistusmaa: Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Huonekalujen keskeinen suunnitteluelementti tässä kokoelmassa on veistoksellinen sylinterimäinen pilari, joka on historiallisesti symboloinut voimaa ja vakautta. Tämä klassinen arkkitehtoninen yksityiskohta on PARTHOS-pöytäkokoelman yhdistävä ja erottuva designakentti, jota vielä korostaa PET-huovan tekstuurin. Pyöreät muodot ja huolellisesti harkitut mittasuhteet tekevät pöydistä ihanteellisia tehokkaaseen yhteistyöhön, jossa kaikki näkevät ja kuulevat toisensa hyvin.

PARTHOS-pöydät on suunniteltu ajatellen paitsi esteettisyyttä, myös toiminnallisuutta. Ei näkyviä johdotuksia, sillä ne piilotetaan PET-huovasta tehtyyn kaapelikanavaan ja pilariin. Pöytiä voidaan mukauttaa erilaisten sähköpistokkeiden avulla, mikä tekee niistä erittäin käyttäjäystävällisiä. Monipilari-pöytiin on saatavilla myös suorakaiteen muotoinen metalliläpivienti kaapeleille, joka avautuu molemmilta puolilta optimaalisen toimivuuden takaamiseksi.

Kehitetty kestävyysperiaatteiden mukaisesti, PARTHOS on kokoelma, joka yhdistää designin ja kestävyyden. Pöydän osat voidaan helposti purkaa ja kierrättää, ja ne on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista käyttäen energiaa uusiutuvista lähteistä. Laajan PET-huovan väri- ja mukautusvaihtoehtojen ansiosta PARTHOS antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille vapauden luoda räätälöity ympäristö, joka täyttää sekä toiminnalliset että esteettiset vaatimukset.