Parthos - Akustiikkapylväs

Narbutas

PARTHOS on tyylikäs, liikuteltava ja kestävä tuote, joka ei ainoastaan paranna tilojen akustiikkaa, vaan myös tekee ympäristöstä toimivamman.

Se on päällystetty PET-huovalla, joka on huokoinen ja tehostaa näitä ominaisuuksia. Kuosin valinta myös edistää akustiikan parantamista hajottamalla osan ääniaalloista.

Pylväs on saatavilla joko 800mm, 1200mm tai 1600mm korkeana, sähköpistokkeella, vaatekoukuilla tai istutusaukolla kukkaruukulle. PARTHOS pylväs on saatavilla useammassa eri väreissä. Lähtöhinta on yhdelle 800mm korkealle pylväälle. 

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
520,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Hoito-ohje: imurointi, huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero
Ympäristö & merkinnät: valmistettu kierrätetystä materiaalista
Valmistusmaa: Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Meluisa työ- tai rentoutumisympäristö voi merkittävästi heikentää työn laatua ja työntekijöiden yleistä hyvinvointia. Liian äänieristetty huone voi myös olla epämukava. Siksi arkkitehtien ja suunnittelijoiden on paitsi suunniteltava toimistotilat tehokkaasti ja luotava moderneja sisätiloja, myös varmistettava akustinen mukavuus. PARTHOS-akustiset pylväät ovat yksi ratkaisu, joka voi saavuttaa toivotun akustisen tasapainon erilaisissa tiloissa. Parasta on, etteivät ne vaadi erityisiä kiinnityksiä, mikä antaa sinulle enemmän vapautta ja joustavuutta.

Kun loimme akustisia pylväitä, mietimme huolella, mitkä materiaalit tarjoaisivat hyvän äänen absorptiokyvyn ja kaiun vähentämisen. Siksi PARTHOS varmistaa, että korkean, keskitason ja matalan taajuuden äänet tukahdutetaan. Korkean taajuuden ääniä ovat esimerkiksi puhelut, keskitason ääniä ihmisen puhe ja matalan taajuuden ääniä yleensä aiheuttavat lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät. Täytimme akustisen pylvään tekstiilijäännöksillä, joilla on erinomaiset ääntä absorboivat ominaisuudet. Se on päällystetty PET-huovalla, joka on huokoinen ja tehostaa näitä ominaisuuksia. Kuosin valinta myös edistää akustiikan parantamista hajottamalla osan ääniaalloista.

Akustiset pylväämme on päällystetty PET-huovalla, joka näyttää villalta mutta on itse asiassa tehty muovista ja käyttää yli 50% kierrätettyä muovia. Kaiken kaikkiaan PARTHOS käyttää vähintään 32% kierrätysmateriaaleja (metalli, PET-huopa, tekstiili). PARTHOS-akustiset pylväät ovat helppoja purkaa, lajitella ja kierrättää.