Silent Room S - yksityinen akustiikkahuone

Narbutas

SILENT ROOM S yhdelle henkilölle on täydellinen yksityisiin puheluihin tai videokokouksiin ja nopeisiin tehtäviin, jotka vaativat keskittymistä. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi akun loppumisesta, sillä huoneessa on sähköpistoke (USB tyyppi A ja C). Akustinen koppi on myös varustettu pienellä pöydällä kannettavalle tai muistikirjalle.

 

Silent Room akustiikkahuoneet voit tilata useammassa eri materiaaleissa ja väreissä jotta saat sinun toimistoosi täydellinen akustiikkahuone ratkaisu. 

 

Pyydä rohkeasti tarjous, niin voimme räätälöidä ainutlaatuisen ratkaisun teidän tarpeisiinne.

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
9990,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Ympäristö & merkinnät:
valmistettu kierrätetystä materiaalista
Hoito-ohje:
huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero, imurointi
Valmistusmaa:
Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Avokonttorit tarjoavat runsaasti tilaa, valoa ja vapauden tunteen, mutta usein niiden mukana tulee lisääntynyt meluhaitta. Konseptilla "huone huoneen sisällä" SILENT ROOM tarjoaa ratkaisun, joka pitää häiritsevät äänet loitolla ja lisää tuottavuutta. SILENT ROOM toimii hiljaisena vyöhykkeenä keskellä toimistoa. Tämä innovatiivinen ratkaisu tekee työntekijöiden keskittymisestä helpompaa puheluiden, videoneuvotteluiden tai luovien tehtävien aikana häiritsemättä muita. SILENT ROOM ei vain takaa hiljaisuutta, vaan myös raikasta sisäilmaa ja erinomaista akustista ja visuaalista mukavuutta kaikille käyttäjille. Voit astua SILENT ROOMiin luottavaisin mielin, koska sen lattia on samalla korkeudella kuin muun toimistotilan, ja ovessa on vain pieni kynnys, joka ei aiheuta kompastumisvaaraa.

Kiitos SILENT ROOMin erikoissuunnittelun, oikea äänenabsorptiotaso taataan, mikä estää sekä sisään tulevat että ulos menevät äänet. Sisäiset akustiset seinät on suunniteltu eliminoimaan kaiku, luoden viihtyisän tunnelman. Huoneessa on neljä tehokasta mutta hiljaista tuuletinta, jotka yhdessä kolmen LED-lampun kanssa luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, jossa voit keskittyä korkean konsentraation vaativiin tehtäviin. Älykäs ohjausyksikkö mukauttaa ilmanvaihtoa ja valaistusta tarpeidesi mukaan ja aktivoi tehokkaamman ilmanvaihdon, kun käyttäjä poistuu huoneesta, valmistautuen seuraavaa käyttäjää varten. Lisäksi, päällystetyt ulkoseinämallit on suunniteltu vaimentamaan melua entisestään, parantaen koko toimiston akustiikkaa.

Sinulla on täysi vapaus mukauttaa SILENT ROOMin design toimiston tarpeidesi mukaan. Voit valita erilaisia sisä- ja ulkopintoja, kuten melamiinia tai verhoilua. Laaja materiaali- ja väriassortimenttimme yhdistyy harmonisesti luoden lämpimän ja kodikkaan tunnelman. SILENT ROOMin joustavuuden ansiosta voit sijoittaa sen minne tahansa toimistossa, olipa se keskellä toimistoa tai seinän vieressä, erikseen tai ryhmässä.