Rakennusprojekti meneillään? Pyydä tarjous!

Aveo haluaa auttaa sinua rakentaja tai remontoija. Autamme myös sinua sisustussuunnittelija ja tarjoamme sinulle hyvän hinnan myös isoihin projekteihin.

Byggprojekt på gång? Begär offert!

Me Aveolla mielellämme haluamme auttaa sinua rakentaja tai remontoija. Voimme myös olla avuksi sinulle sisustussuunnittelussa niin julkisissa- kuin kodin tiloissa. Tarjoamme sinulle hyvän hinnan myös isoihin projekteihin.

Oletko rakentamassa uutta taloa? Tai oletko juuri ostanut asunnon tai talon ja haluat lisätä oman ilmeesi uuteen kotiin? Kun valitset materiaaleja, ota rohkeasti yhteyttä. Voimme esimerkiksi auttaa sinua laskemaan kuinka monta tapettirullaa tai kuinka paljon kalkkimaalia tarvitset.

Tarjoamme mielellämme:

* Kymmenen tai useampia tapettirullia joltain tuotemerkiltämme - esimerkiksi Boråstapeter, Sandberg, MarimekkoSandudd, Designers Guild, Majvillan, ScionEijffinger ja monia muita.

* Ekologista kalkkimaalia Kalklitirilta - valikoimassamme on yli 40 erilaista väriä 

Bolon vinyylilattia - kestävä, tekstiilimäinen lattia, joka sopii julkisiin tiloihin, mutta myös koteihin.

* Akustiikka-tuotteita seinille, kattoon ja lattiaan Softenilta, KontoiltaSilent SocksiltaEcophonilta ja Zwitscherboxilta.

* Koko kodin valaistusta Anetalta, By Rydénsiltä, InnoluxiltaSessakilta ja Rendlilta.

* Sisustustuotteita Ferm Livingiltä, House DoctoriltaBloomingvilleltä ja OYOYlta suurina erinä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! Kun tiedät mitä haluat, voit pyytää meiltä tarjouksen sähköpostitse. Kun tarvitset apua, voit lähettää meille sähköpostia - kerro meille ajatuksesi ja lähetä meille pohjapiirustus tai valokuvia, niin vastaamme sähköpostise tai puhelimitse.