ferm living

Ferm Living

Ferm Livingiltä tulee monia rakastettuja suosikkeja, kuten Half Moon Black -tapetti ja parveke- ja säilytyslaatikko Plant box. Ferm Living on tanskalainen yritys, jolla on tyylikkäitä ja moderneja sisustustuotteita kaikissa kategorioissa.

331 Tuotteet
/14

Ferm Living

Trine Andersen perusti Ferm Livingin vuonna 2005, kun hän ei löytänyt yhtään mieleistä tapettia, joten hän päätti luoda omat kuviot. Nykyään Ferm Living on kasvanut yhdeksi suurimmista tanskalaisista suunnitteluyrityksistä. Tavoitteena on innostaa ihmisiä luomaan koteja menestymään ja tuntemaan olonsa mukavaksi.

"Loppujen lopuksi koti on paljon enemmän kuin kokoelma kauniita esineitä - se on paikka, jossa elämä tapahtuu", Trine Andersen sanoo.

Ferm Living sijaitsee Kööpenhaminassa, mutta tekee yhteistyötä käsityöläisten kanssa ympäri maailmaa. Ferm Living haluaa ottaa vastuun ympäristöstä valmistamalla tuotteita eettisillä ja kestävillä menetelmillä. Jokaisen uuden kausikokoelman tavoitteena on lisätä kestävien materiaalien määrää, ja ympäristöajattelu on vahvasti läsnä jo suunnitteluprosessissa. Muun muassa Ferm Living valmistaa joitain tuotteitaan kierrätetyistä muovipulloista.