Ferm Livingin syksy: oliivinvihreä Plant boxi ja modernit huonekalut

Ferm Livingin syksyn tuotteita ovat innovatiiviset huonekalut, käytännölliset tarjottimet ja työkalupakit, mutta myös pehmeät ja mukavat matot, herkulliset lamput ja kynttilänjalat luomaan syksyyn mukavuutta. Kaikki tuotteet ovat kauniisti suunniteltuja ja moderneja.

Insert Coffee table

Tänne olemme keränneet joitain suosikkejamme syksyn Ferm Livingin tuotteista.

 

Suositun Plant Boxin syksyn väri on oliivinvihreä. Herkullinen väri, joka tietyssä valossa taittaa hieman kultaan ja sopiikin luonnollisen tyyliseen sisustukseen.

Mennään nyt syystuotteiden kimppuun, ensin huonekalut:

Näyttävä, geometrinen sivupöytä Insert Side Table on nyt saanut ystävän Insert Coffee Table sohvapöydästä. Kaunis sohvapöytä on tyylikäs ja veistoksellinen. Saatavana luonnonvärisenä tai mustaksi petsattuna tuhkana..

Kolme muuta kaunista huonekalua:

Rotben - jakkara tai sivupöytä - se on ihanan epätäydellinen ja veistoksellisineen jalkoineen.  

Sector Desk - kiva pieni työpöytä, joka sopii hyvin pieniin tiloihin. Täydellinen, kun et tarvitse muuta kuin kannettavaa tietokonetta työntekoon.

Haze - kirjahylly, sivupöytä, vitriinikaappi ja seinäkaappi - sarja tyylikkäitä ja käytännöllisiä huonekaluja metallista ja lasista. Käytä ruokasalissa astioiden säilytykseen, kylpyhuoneessa pyyhkeille ja tyylikkäästi hygieniatuotteille tai olohuoneessa kauniiden esineiden säilyttämiseen ja esille tuomiseen.

Syksyn tehdessä tuloaan haluamme pehmeän, mukavan maton jossa voimme pitää jalkojamme ja mieluiten myös hieman tummemmissa sävyissä.

Meadow High Pile Rug on 8 cm paksu ja valmistettu Uudessa-Seelannissa. Saatavana tumman beigenä ja vihreänä.


Kolme muuta mattoa: 

Amass Long Pile - vaaleanruskea, mutta pehmeä ja mukava puuvillamatto, jossa on punotut hapsut.

Kelim Rug - kaunis, käsintehty matto, jossa hapsut ovat saaneet uudenlaiset paikat. Saatavilla useita eri kokoja.

Eternal Jute Rug - saatavana sekä pyöreänä, että soikeana mustana tai luonnollisen juutin värisenä. Suuret, kauniit matot, sekä olo- että lastenhuoneeseen, mutta miksei myös lasitetulle parvekkeelle.


Kolme mattoa lastenhuoneeseen:

Jute Carpet World - pyöreä juutti matto maailmankartalla. Tyylikäs matto, joka toimii yhtä hyvin kodin muissa huoneissa.

Tufted Tiger Head - vihreä, pehmeä villamatto lattialle tai seinälle ripustettavaksi.

Animal Tufted Rug Polar Bear - pörröinen jääkarhu matto, jonka raajat ovat eri korkeudessa. Ihanan tuntuinen matto, jossa on mukava aikuisenkin istuskella kun leikkii lapsen kanssa lattialla.

Yksityiskohdat ovat tärkeitä viihtyvyyden kannalta. Tässä muutamia kivoja, käytännöllisiä ja erittäin hyödyllisiä esineitä:

Grib Toolbox - työkalupakki, joka on monikäyttöinen. Sen pohjassa on reikiä, joka päästää nesteen läpi. Käytä esimerkiksi puutarhatyökaluille, siivousvälineille, toimistotarvikkeille tai kylpyhuonetarvikkeille.

Samaa sarjaa on myös Grib Tray tarjotin, jossa on käytännöllinen kahva keskellä. Käytä pienissä kahvi juhlissa, juomien tarjoiluun, toimistotarvikkeille tai tyylikkäästi öljypulloille ja pippurimyllyille keittiössä.

Dora-vaateteline on saanut nyt seurakseen pyyhetelineen, hyllyn ja wc-paperitelineen. Sarja on tyylikäs ja käytännöllinen, eikä vie paljon tilaa joten sopii myös pieniin vessoihin.

Jos haluat kylpyhuoneessasi on hieman jotain erilaista ja pidät messingistä, ehkä Curvature-sarja on etsimäsi. Sieltä löytyy pyyheteline, wc-paperiteline sekä yksi- ja kaksinkertainen koukku.

 

Lamppujen joukossa voittaja on Meridian Lamp. Tyylikäs geometrisen muotoinen lamppu ei sisällä häiritsevää johtoa. Se on ladattava ja palaa 30.000 tuntia. Saatavana kolmessa värissä.


Kolme kynttilää syksyn pimeyteen:

Stone Candle Holder - erilainen kynttilänjalka on saanut innoitteen vuoren muodoista. Se näyttää hyvältä niin yksikseen kuin muiden seurassa.

Hoy Casted Candle Holder - on korkea kynttilänjalka kierrätetystä alumiinista. Se näyttävä niin lattialla kuin sivupöydälläkin.

Bowl Candle Holder - kynttelikössä on tilaa neljälle kynttilälle ja onko sopiva vaikkapa adventti kynttilänjalaksi, mutta sitä voi käyttää varmasti myös ympäri vuoden. Täytä kulho ajankohtaisilla koristeilla, sammaleella tai kuivatuilla tuoksuvilla appelsiiniviipaleilla.

 

Kun ulkona on koleaa on mukavaa sytyttää tuli takkaan tai uuniin ja nauttia sen antamasta lämmöstä. Port-sarjan on kaunis takkasetti on saanut nyt seurakseen tyylikkään puukorin, jota on saatavana mustana ja messingin värisenä.


Löysitkö jotain mistä pidit? Klikkaa tästä katsoaksesi lisää Ferm Livingin tuotteita.