Höst från Ferm Living: olivgrön Plant Box och moderna möbler

Bland höstens produkter från Ferm Living finns nyskapande möbler, praktiska brickor och verktygsbackar men också mjuka och sköna mattor, läckra lampor och ljusstakar för höstmyset. Samtliga produkter är snyggt designade och moderna.

Insert Coffee table

Här har vi plockat ihop några av våra favoriter i höstens utbud från Ferm Living.

Höstens färg på den populära plant boxen är olivgrön. En läcker färg som i visst ljus drar mot guld och som passar i naturnära inredningsstilar. Här ser du Plant Box, Plant Box Round och Plant Box Two-Tier.

Vi sveper över höstprodukterna, först möbler:

 

Läckra, geometriska sidobordet Insert Side Table har nu fått en kompis i soffbordet Insert Coffee Table. Ett snyggt soffbord, elegant som en skulptur. Finns i naturell eller svartbetsad ask.

Tre andra snygga möbler: 

Rotben - pall eller sidobord - är härligt operfekt med skulpturala ben.  

Sector Desk - snyggt litet arbetsbord som passar också på trånga ytor. Perfekt när du inte behöver mer än laptopen på din arbetsstation. 

Haze - möbelserie med sidobord, vitrinskåp. väggskåp och bokhylla - en serie snygga och praktiska möbler i metall och glas.  Använd i matsalen för porslinsförvaring, i badrummet för handdukar och snygga hygienartiklar eller i vardagsrummet för snygga föremål.

När hösten kommer vill vi ha mjuka, sköna mattor att ha fötterna på - och gärna i lite mörkare toner.

Meadow High Pile Rug är hela 8 cm tjock och gjord av ylle från Nya Zeeland. Finns i mörkbeige och grönt. 


Tre andra mattor: 

Amass Long Pile - en ljusare brun men mjuk och skön bomullsmatta med flätade fransar.

Kelim Rug - en snygg, handgjord matta med nytänk vad gäller fransarna. Finns i många olika storlekar.

Eternal Jute Rug - finns både rund och oval i svart eller naturlig jutefärg. Stora, härliga mattor för både vardagsrum och barnrum men också för den inglasade balkongen.


Tre mattor för barnens rum:

Jute Carpet World - en rund jutematta med världskartan. Stilren matta som fungerar precis lika bra i hemmets andra rum. 

Tufted Tiger Head - en grön, skön yllematta att ha på golvet eller hänga på väggen.

Animal Tufted Rug Polar Bear - en fluffig isbjörnsmatta med olika höjd på olika partier. Skön att känna på och leka med och härlig att sitta på för den vuxna som leker med barnet.

Detaljerna är viktiga för hemtrevnaden. Här kommer några snygga, praktiska och väldigt användbara föremål:

Grib Toolbox - en verktygsback med många användningsområden. Den har hål i bottnen som släpper genom vätska. Använd till exempel för trädgårdsredskap, rengöringsflaskor, kontorsmaterial eller badrumstillbehör.

I samma serie finns också Grib Tray, en bricka med praktiskt handtag i mitten. Använd vid små kaffebjudningar, som drinkbricka, för kontorstillbehör eller snygga oljeflaskor och pepparkvarnar i köket.

Klädställningen Dora har nu fått sällskap av ett Dora-handduksställ, en Dora-hylla,  och en Dora wc-papperställning. Snygga och praktiska och tar inte så mycket plats på djupet.

Vill du att ditt badrum ska ha det lilla extra, och gillar mässing, kanske Curvature-serien är det du söker. Här finns både handdukshängare, wc-pappershållare samt enkel och dubbel krok.

På hösten vill vi mysa med härliga lampor och ljus.

Bland lamporna är Meridian Lamp en vinnare. Den snygga lampan med sina geometriska former har ingen störande sladd. Den är laddningsbar och lyser upp till 30.000 timmar. Finns i tre färger.


Tre ljus i höstmörkret:

Stone Candle Holder - en annorlunda ljusstake inspirerad av bergets former. Snygg ensam eller i grupp.

Hoy Casted Candle holder - är en hög ljusstake i återanvänd aluminium. Den kan stå på golvet eller till exempel ett sidobord.

Bowl Candle Holder - med plats för fyra ljus, är en snygg adventsljusstake men kan absolut användas året om. Fyll skålen med kottar, mossa eller väldoftande torkade apelsinskivor om du vill.

 

När det är ruggigt ute är det också skönt att tända eld i brasan eller kaminen och njuta av värmen den ger. I Port-serien har snygga spissettet nu fått sällskap av en elegant vedkorg som finns i svart och mässing. 


Hittade du något du gillar? Här kan du ta en närmare titt på produkterna från Ferm Living.