Vinacoustic Gallery akustiikkatapetti

Texdecor

Vinacoustic Gallery akustiikkatapetti yhdistää perinteisen ja modernin tyylin ainutlaatuisella tavalla, tuoden tiloihin sekä visuaalista että akustista mukavuutta. Tämä tapetti, joka on valmistettu päällystetystä mikroperforoidusta vinyylistä akustisesti vuoratulla huopapohjalla (αw 0,25 / NRC 0,25), muistuttaa pellavaa yhdistettynä moderniin 3D-kohokuvioon.

Vinacoustic Gallery erottuu upealla suunnittelullaan, joka on erityisen tehokas korkeissa tiloissa. Sen pystysuuntainen kuvio koostuu erikokoisista pysty- ja vinoviivoista ja heijastavat valoa.

Vinacoustic Gallery on suunniteltu parantamaan akustiikkaa ja tarjoamaan kustannustehokkaan ratkaisun näyttävien tilojen luomiseen. Sen helppo asennus siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, hotelleihin, kokoustiloihin ja julkisiin tiloihin, tarjoten samalla esteettisen viimeistelyn.

Tuotekoodi:
203,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot
Tyyli:
Graafinen & geometrinen
Materiaali:
PVC 70%, Polyesteri 30%
Rullan leveys:
125 cm
Kohdistus:
vapaakohdistus
Kuvion korkeus:
59 cm
Kuvion leveys:
125 cm
Hoito-ohje:
erittäin pesunkestävä
Valonkesto:
Erittäin hyvä valonkesto 7-8
Paloluokka:
paloluokka C-s3, d0
Valmistusmaa:
Ranska
Aveo Magazine
Pihlgren Ritola suosituimmat tapetit
Pihlgren & Ritola – kotimaisia paperitapetteja pitkällä perinteellä
Vilda sininen rauhallinen kuvatapetti makuuhuoneeseen Sandbergilta 662 26
Makuuhuoneen tapetin valinta – kymmenen vinkkiä

Kuvaus

Ilmoita seinän (seinien) tarkka leveys ja korkeus pyytäessäsi tarjousta. Mitoista ei voi vähentää esimerkiksi ovien, ikkunoiden tai kaappien paikkoja, jotta tapetin kuvio säilyy eheänä.

Mikäli tapetoitavia seiniä on useampi, ja kuvio halutaan jatkumaan seinältä toiselle, mitataan korkeus korkeimman seinän mukaan ja lasketaan seinien leveys yhteen. Näin tapetin kuvio jatkuu eheänä seinältä toiselle.

Jokainen tapetti valmistetaan tilauksesta, ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. 

  Psst.  Alvar -  AI assarisi teki nämä ehdotukset sinulle!

1838 Wallcoverings Pavilion tapettikokoelma Ornamenta

Opi tapetoimaan

Tapetit on valittu, mutta mitä seuraavaksi pitäisi tehdä? Miten tapetoin? Tässä sinulle tapetointiopas, josta löydät kaiken tarvittavan esivalmisteluista työkaluihin ja varsinaiseen tapetointiin.

TAPETTINÄYTTEET AUTTAVAT SINUA VALITSEMAAN

KAIKKI TAPETEISTA

NÄIN TAPETOIT