Amare veistos

Aveo

Amare kurottaa kohti taivasta ja viestii sanomaa siitä, että rakkaus, lapset ja elämä ovat tärkeimmät asiat. Amare symboloi lasten viatonta näkemystä maailmasta ja niitä perusarvoja, joita kaikkien ihmisten tulisi noudattaa - rakkautta, kunnioitusta ja hyväksyntää. Amare muistuttaa meitä tärkeydestä rakastaa ja kunnioittaa itseämme ja muita. Hän symboloi myös sitä  iloa ja innostusta, joka löytyy lapsista ja jota meidän kaikkien tulisi yrittää säilyttää sisällämme.

Tuotekoodi: AMARE
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
29,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali: betoni
Hoito-ohje: pyyhi kostealla liinalla
Leveys: 9 cm
Korkeus: 10 cm
Valmistusmaa: Suomi

Kuvaus

Aveo esittelee ylpeänä Omnes Idonei -sarjan, kauniiden veistosten kokoelman, joka ylistää itsensä rakastamista ja hyväksyntää. Nimi korostaa sarjan teemaa rakastaa ja hyväksyä itsemme juuri sellaisina kuin olemme, mikä on tärkeämpää kuin koskaan ennen tässä hektisessä maailmassa, jossa elämme.

Yhdessä Nykarlebyn Iggi Designin kanssa olemme luoneet sarjan veistoksia, jotka muistuttavat meitä siitä, että olemme kaikki sopivia juuri sellaisina kuin olemme. Nämä veistokset muistuttavat meitä siitä, että on ok tehdä virheitä, on ok olla epätäydellinen ja että me kaikki ansaitsemme rakkautta ja kunnioitusta juuri sellaisina kuin olemme.

Jokaisella sarjan veistoksella on oma ainutlaatuinen luonteensa ja vahva sanoma. Elis ja Alva edustavat ystävällisyyttä ja empatiaa, Tora taistelee oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta, ja Amare symboloi lasten viattomia näkemyksiä maailmasta. Nämä veistokset ovat täydellisiä muistuttamaan meitä arvostamme ja omasta ainutlaatuisuudestamme joka päivä.

Laita nämä veistokset pöydällesi, olohuoneeseesi tai hyllyysi päivittäiseksi muistutukseksi siitä, että olet sopiva juuri sellaisena kuin olet. Ne ovat myös täydellinen lahja jollekin, joka tarvitsee muistutusta omasta voimastaan ja arvostaan.

Anna itsellesi tai jollekin toiselle lahja itsensä rakastamisesta ja hyväksynnästä Omnes Idonei -sarjan avulla. Se on investointi positiiviseen minäkuvaan ja muistutus siitä, että olet arvokas ja sopiva juuri sellaisena kuin olet.