Alva veistos

Aveo

Toran sisar Alva on luonteeltaan hiljainen ja varovainen. Hänen persoonansa on sydämellinen ja lämmin. Hän on henkilö, joka arvostaa läsnäoloa ja huomiota, ja jolla on aina aikaa kuunnella muita ja antaa heille rohkaisua ja tukea. Alva on ajatteleva ja pohdiskeleva henkilö, joka mielellään miettii elämää ja sen merkitystä. Hän on henkilö, joka uskoo rakkauden olevan avain kaikkeen ja että jokaisessa ihmisessä on potentiaalia.

Tuotekoodi: ALVA
Varastossa, postitus seuraavana arkipäivänä
39,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
lasitettu keramiikka
Hoito-ohje:
pyyhi kostealla liinalla
Valmistusmaa:
Suomi
Leveys:
11 cm
Korkeus:
14 cm

Kuvaus

Aveo esittelee ylpeänä Omnes Idonei -sarjan, kauniiden veistosten kokoelman, joka ylistää itsensä rakastamista ja hyväksyntää. Nimi korostaa sarjan teemaa rakastaa ja hyväksyä itsemme juuri sellaisina kuin olemme, mikä on tärkeämpää kuin koskaan ennen tässä hektisessä maailmassa, jossa elämme.

Yhdessä Nykarlebyn Iggi Designin kanssa olemme luoneet sarjan veistoksia, jotka muistuttavat meitä siitä, että olemme kaikki sopivia juuri sellaisina kuin olemme. Nämä veistokset muistuttavat meitä siitä, että on ok tehdä virheitä, on ok olla epätäydellinen ja että me kaikki ansaitsemme rakkautta ja kunnioitusta juuri sellaisina kuin olemme.

Jokaisella sarjan veistoksella on oma ainutlaatuinen luonteensa ja vahva sanoma. Elis ja Alva edustavat ystävällisyyttä ja empatiaa, Tora taistelee oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta, ja Amare symboloi lasten viattomia näkemyksiä maailmasta. Nämä veistokset ovat täydellisiä muistuttamaan meitä arvostamme ja omasta ainutlaatuisuudestamme joka päivä.

Laita nämä veistokset pöydällesi, olohuoneeseesi tai hyllyysi päivittäiseksi muistutukseksi siitä, että olet sopiva juuri sellaisena kuin olet. Ne ovat myös täydellinen lahja jollekin, joka tarvitsee muistutusta omasta voimastaan ja arvostaan.

Anna itsellesi tai jollekin toiselle lahja itsensä rakastamisesta ja hyväksynnästä Omnes Idonei -sarjan avulla. Se on investointi positiiviseen minäkuvaan ja muistutus siitä, että olet arvokas ja sopiva juuri sellaisena kuin olet.