Tapettitrendit 2024 - Pehmeitä muotoja ja rohkeita valintoja

Tervetuloa Aveon eksklusiiviseen katsaukseen vuoden 2024 tapetti- ja sisustustrendeistä. Olen Anna Häggblom, Aveon toimitusjohtaja, ja minulla on ollut etuoikeus olla osa sisustusmaailmaa yli 17 vuotta. Vuosien varrella olen nähnyt trendien tulevan ja menevän, mutta vuosi 2024 erottuu joukosta. Se on uudistumisen ja uudelleenlöytämisen vuosi, jossa halataan pehmeää ja orgaanista, samalla kunnioittaen ajatonta ja aitoa. Lähde kanssani matkalle läpi jännittävimpien trendien, jotka muovaavat kotejamme ja sydämiämme tulevana vuonna. Nämä trendit eivät ole vain pinnallisia ja tyylillisiä; ne ovat peili arvoillemme ja unelmillemme muutoksen aikana. Sukelletaan värin, muodon ja tunnelman maailmaan, jossa jokainen valintamme heijastaa henkilökohtaista tarinaamme.

Tapettitrendit 2024 v2

Rambling Rose, Morris & Co

Joustavat, pehmeät ja hyväksyvät muodot hallitsevat vuoden 2024 tapettivuotta

Kuten aiemmin olemme nähneet, levoton maailmamme vaikuttaa siihen, mitä pidämme kauniina. Terävät kuviot väistyvät pehmeiden, joustavien muotojen tieltä – jotain, josta pidämme paljon, sillä tiedämme ihmisten voivan hyvin pehmeiden, orgaanisten, hyväksyvien muotojen ympäröiminä.

Punainen, purppura ja todella vihreät tapetit nousevat seinille

Punainen, väri, joka on pitkään puuttunut seiniltämme, on alkanut palata, aluksi terrakottana ja lämpimien beigen sävyjen muodossa. Nyt näemme voimakkaita punaisia sävyjä yhdessä syvien, voimakkaiden vihreiden sävyjen kanssa. Haluamme lämpöä, väriä ja muotoa ympäristöömme.

Värejä väreillä ja geometriset kuviot

Havaitsemme lisääntymistä tapeteissa, jotka on tehty maalatuilla tekniikoilla, akvarellitekniikalla, akryylitekniikalla, mutta myös piirretyillä kuvioilla, ehkä reaktiona kaikille AI-luoduille kuville tai koska todellisuus tuntuu juuri nyt hieman liian terävältä.

Älä sovita - Sopii silti

Tämä on trendi, jota todella rakastamme sen hyväksyvän luonteen vuoksi. Sekoita mistä pidät, riippumatta siitä, sopiiko se yhteen vai ei. Ajattele ehkä värien ja muotojen intensiteettiä, mutta muuten, anna palaa. Valitse se mistä pidät ja ota paljon sitä! Niin helppoa ja niin oikein 2024!

Tapetit katossa ei ole mikrotrendi vuonna 2024

Tämä on pitkään ollut kupliva trendi, mutta nyt näemme lisääntymistä kattoon asennetuissa tapeteissa. Boråstapet on lanseerannut kokonaisen tapettikokoelman Ceiling Collection, joka sopii erityisen hyvin kattoon. Jos haluat kokeilla trendiä, aloita vierasvessasta tai kodinhoitohuoneesta. Uskomme, että tämä on vuosi, jolloin kattotapettitrendi todella ottaa tuulta alleen. Pilvenvalkoiset katot antavat tilaa taivaansinisille, lintujen, lehtien ja muiden jännittävien kuvioiden täyttämille katoille.

"Elämä on liian lyhyt valkoisille seinille ja katoille."

William Morris – Vuoden 2024 inspiraation lähde numero 1

Näemme monia uutuuksia, jotka muistuttavat tätä suurta suunnittelijaa, yhtä suosikeistamme. Hänen kuviot, jotka on luotu ilman modernia tekniikkaa 1800-luvun lopussa, ovat edelleen voimakkaita tänään. Jos haluat tapetin, joka tuntuu edelleen oikealta 15 vuoden päästä, Morris on meidän vinkkimme.

Ekologiset trendit – Hype-sanasta standardiksi

Viime vuosien ekologiset trendit ovat nyt itsestäänselvyys. Vuonna 2024 tapetit ovat myrkyttömiä, painettu sertifioidulle materiaalille, ja kestävyys ei ole enää vain trendi, vaan osa elämäntapaamme ja työskentelyämme.

Varovaisesti luksuksen kanssa

Vuosi 2024 on aika, jolloin näemme luksuselementtien, kuten kullan, kimalteen ja yleisen prameuden, vähenemistä. Tämä voidaan nähdä reaktiona kestävyyden trendiin ja vaikeisiin aikoihin koronan, sodan ja nousevien korkojen kanssa. Mutta ennustamme glamourin paluuta, kun maailma vakiintuu. Rauhan myötä tulee vapaus ja glamour. Joten pidämme peukkuja, että näemme pian enemmän glamouria trendeissämme.

Uskalla valita juuri sinulle sopiva

Trendit ovat vain ohjeita, sinunhan on elettävä kodissasi, joten uskalla valita se, mistä pidät. Rohkeat ja henkilökohtaiset valinnat johtavat usein kaikkein tyydyttävimpiin tuloksiin! Vaikka et olisi uskaltanut tehdä valintaa. Jos tarvitset apua kodin uudistamisessa, olemme täällä sinua varten. Autamme asiakkaitamme heidän lähtökohdistaan. Jos emme voi tavata kasvotusten, voimme tietysti työskennellä yhdessä digitaalisesti!

 


Trendiraportin on kirjoittanut toimitusjohtajamme Anna Häggblom, joka on työskennellyt sisustuksen parissa 17 vuotta.

 

Etkö löytänyt mieleistäsi yllä olevasta valikoimasta? Käy tutustumassa Aveon koko tapettivalikoimaan.

 

Aiemmat trendikatsastukset löytyvät täältä:

Tapettitrendit 2023 – Mittatilaustapetit, sävy sävyyn ja kuvioiden ilottelu

Tapettitrendit 2022 – maanläheisiä rauhallisia tapetteja sekä väripilkkuja ja kuvioilottelua

Vuoden 2021 tapettitrendit – siniset ja vihreät tapetit luontoaiheisin kuvioin
 

Lue lisää:

Vaikeuksia valita tapetti? Tilaa tapettinäytteet Aveolta

Suuri tapettiopas - kaikki tapeteista

Miten tapetoidaan? Täältä löydät vinkit tapetointiin

Tapetin poisto helposti -parhaat menetelmät & vinkit

 

Me Aveolla autamme mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.