Kevät ja kesä Ferm Livingiltä - matala Plant box ja vaaleat tapetit

Plant boxeja, geometrisia mattoja, cashmeren-värisiä lamppuja ja luonnonvalkoisia tapetteja olivat suosikkejamme, kun näimme Ferm Livingin kevään ja kesän tuotteet.

Vårens och sommarens nyheter från Ferm Living - låg Plant Box och ljusa tapeter

 

Suosittu plantbox saa nyt kaksi uutta mallia. Ensimmäinen malli on leveämpi ja matalampi - Plant Box Large. Sitä on saatavilla cashmeren ja mustan värisenä. Plantboxiin on saatavilla suorakaiteen muotoinen ruukku ja tarjotin. Plantboxia voi käyttää niin sisä- ja ulkotiloissa, sekä se sopii erinomaisesti säilytykseen, kukille ja sivupöydäksi, jonne voit laittaa kauniit esineet esille - sitä voi käyttää lähes mihin vain.

Kuvan plantboxin päällä on  Arum-pöytävalaisin. Sitä on ollut aikaisemmin saatavilla mustana, mutta nyt sitä saa myös chasmeren värisenä. Lampussa on marmorijalka ja lehtimäinen varjostin, joka jakaa valon tasaisesti. Arum-lampusta on saatavilla myös lattiavalaisin, seinävalaisin  ja korkea seinävalaisin - joita kuvaillaan sekoituksesksi lattia- ja seinävalisinta. 

Toisessa uudessa plantboxissa on nyt kaksi hyllyä ja matalemmat reunat. Plant Box Two Tier on saatavilla cashmere ja mustan värisenä. Sitä voi käyttää esimerkisi säilytykseen kylpyhuoneessa ja terassilla. 

Plantboxin ylemmällä hyllyllä on simpukkaruukku Shell. Se kuuluu viime syksyn mallistoon ja on noussut yhdeksi suosikeista. Monipuolista Shell-simpukkaa voi käyttää esimerkiksi pienten esineiden säilytykseen tai ruukkuna kukille. 

Uusi matto View Tufted Rug innovaatiivinen ja tyylikäs. Mattoon on yhdistetty kaksi muotoa - neliö ja pallo. Mattoa on saatavilla beigenä (kuvassa) ja punaruskeana. Matto on kolme senttiä paksu ja se on valmistettu Uusi-Seelantilaisesta villasta.

Pöydällä yläpuolella roikkuvat Opal-lamput on saatavana pyöreänä ja ovaalin muotoisena. Varjostinta on ollut saatavilla aikaisemmin valkoisena, mutta nyt uutena värinä on tullut sammaleenvihreä.

 

Vuelta on uusi lasinen kaareutuva pöytävalisin valkoisena. Se on kaunis sisustuksen yksityiskohta, joka valaisee pimeän nurkan.

Birds on Ferm Livingin uusin tapetti. Birds-tapettia on saatavilla Dark Blue, Dusty Red, Sugar Kelp ja Off White värisinä.

Off White on kevään uusin väri Ferm Livings myydyimmille tapeteille. Suunnittelija Katie Scott on myös suunnitellut AnimalsShells ja Trees tapetit. 

Hourglass pot - tiimalasiruukkua on saatavilla neljässä eri koossa XS-L - se on todella tyylikäs ja näyttävä ruukku kasveille. Mattamustalla maalatun metalliruukun voi asettaa kumminpäin tahansa. Siinä on myös tyhjennys reikiä pohjalla. Ruukku sopii vaikkapa pienelle puulle tai mikset istuttaisi siihen kesäkukkia, jotka olet suunnitellut terassille?