Vår och sommar från Ferm Living - låg Plant Box och ljusa tapeter

Plantboxar, geometriska mattor, cashmere-färgade lampor och naturvita tapeter bland våra favoriter när Ferm Living är redo för vår och sommar.

Vårens och sommarens nyheter från Ferm Living - låg Plant Box och ljusa tapeter

 

Den populära plantboxen kommer nu i två nya modeller. Först ut en lägre, bredare modell - Plant Box Large. Den finns i cashmere och svart. Plantboxen har en rektangulär kruka och en bricka som tillbehör. Plantboxen kan användas både inomhus och utomhus, och passar utmärkt för förvaring, som blomkruka, som sidobord, för vackra föremål du gärna vill ha framme - ja den går att använda till nästan vad som helst.

Ovanpå plantboxen på bilden står Arum-bordslampan. Den har funnits i svart redan tidigare, men nu kommit i cashmere-färg. Lampan har marmorfot och en lövformad skärm som sprider ljuset mjukt. Arum-lampan finns också som golvlampavägglampa och hög vägglampa - som beskrivs som ett mellanting mellan golvlampa och vanlig vägglampa. 

Den andra nya plantboxen har två hyllplan, det övre med en låg kant. Plant Box Two Tier finns i cashmere och svart och kan användas till exempel för förvaring i badrummet eller på terrassen. 

Ovanpå plantboxen står snäckskalskrukan Shell. Den kom i höstas, och har redan hunnit bli en favorit. Även den är mångsidig, kan till exempel användas för förvaring av småsaker eller som kruka. 

Nya mattan View Tufted Rug är nyskapande och cool. Den består av två mattor som sammanfogats, en kvadratisk och en rund. Mattan finns i beige (på bilden) och rödbrun. Mattan är tre centimeter tjock och tillverkad av ylle från Nya Zeeland.

Ovanför bordet hänger lampan Opal, som finns både som rund och som oval. Lampskärmen finns sedan tidigare i vitt, den här gulgröna är vårens nyhet.

 

Vuelta heter den här nya, bågformade bordslampan i vitt glas. Den är en snygg inredningsdetalj som kan lysa upp vilket mörkt hörn som helst.

Birds är en fin ny tapet från Ferm Living. Birds finns i färgerna Dark Blue, Dusty Red, Sugar Kelp och Off White.

Off White är vårens nya färg på flera av Ferm Livings storsäljande tapeter. Illustratören Katie Scott står bakom såväl nyheten Birds som  AnimalsShells och Trees

Hourglass pot - timglaskrukan som finns i fyra storlekar från XS till L - är riktigt häftig och vågar ta plats. Den mattsvartmålade metallkrukan kan svängas och användas i båda riktningar. Dräneringshål finns. Krukan kan användas till exempel för mindre träd, eller varför inte plantera sommarblommor i den på terrassen?