Parveke ja terassi - luonnonläheistä, vihreää ja betonia

Kevät ja kesä ovat aikaa, jolloin viihdymme kotona parvekkeella ja terassilla. Sisustamme luonnonläheisin, mukavin ja viihtyisin materiaalein - puuhuonekaluilla, pehmeillä tyynyillä ja vilteillä sekä erilaisilla viherkasveilla ja kukilla.

Leppoisat kevat ja kesapaivat terassilla Bloomingvillelta

Kuvassa: Riippumatto terassille, miten olisi? Bloomingvillen raidallinen Hammock on yksi vaihtoehto. Kuvassaa myös lattiatyyny Parian

Tänä vuonna nautimme kotoa käsin lämpimistä kevätilloista ja ihanista kesäpäivistä ulkosalla. Nyt on aika laittaa parveke ja terassi kuntoon ja nostaa viihtyvyys uudelle tasolle. Tässä muutamat vinkit!

Bloomingvillen ihana kalustesarja Sole boheemisine puuhuonekaluineen, joilla luot rennon tunnelman.

Sole daybed Bloomingvillelta

 

Sole-sarjaan kuuluu myös muita ulkokalusteita - joita toki voi käyttää hyvin myös sisällö. Sole-sarja on valmistettu bambusta ja voi parhaiten katon alla. Kastuessaan ja likaantuessaan ne harmaantuvat ajan myötä.

Tässä vielä lisää huonekaluja luonnonmateriaaleista:

Huonekaluja luonnonmateriaaleista.

 

Yllä vasemmalla: Sole-jakkara Bloomingvillelta, Orga-hylly House Doctorilta, Peka-penkki Ferm Livingiltä.

Alla vasemmalla: Eloise-lepotuoli ja jakkara Bloomingvillelta, Manabi-säilytyskori Bloomingvillelta, Otto-kaappi Bloomingvillelta, pyöreä Verdon-pöytä Bloomingvillelta ja taitettava Sole-pöytä Bloomingvillelta.

Ferm Livingin Desert-sarjassa on tarjolla mukavia lepotuoleja ja käytännöllisiä jakkaroita sekä kokoontaitettavia tuoleja. Desert-sarja on ihanan rento, kuin tehty leppoisia kesäpäiviä varten.

Desert Dining Chair

 

Ihana lepotuoli Deseert Lounge Chair ja Desert Stool on saatavilla mustalla ja beigellä metallirungolla, sekä useilla kuvioilla ja yksivärisillä kangasvaihtoehdoilla. Erityistä näissä huonekaluissa on se, että niiden kankaat on valmistettu kierrätetuistä pet-pulloista. Yhden lepotuolin valmistukseen on käytetty 53 pet-pulloa.

Betonista tykkäävälle löytyy House Doctorin Stone ja Out pöydät.

Out-pöytien eri vaihtoehdot; Pedestal ja Low.

 

Betonipöydät ovat kestäviä ja minimalistisia, ja ne luo ihanan kontrastin luonnonmateriaaleille, kukille ja viherkasveille. Härliga att samlas kring för en drink eller ett svalkande saftglas.

Siirtykäämme kukkalaatikoihin, ruukkuihin ja vaaseihin. 

Plant Box Round  ja Plant Box Two-Tier Olive-värillä.

 

Tämän vuoden väri Ferm Livingin suosituissa plantboxeissa on oliivi. Kaunis oliivinvihreä väri sointuu hienosti ympäristöön. Plantboxit toimivat niin ulkona kuin sisälläkin. Lue lisää suositusta plantboxista täältä.

Bau Balcony Box cashmere

Bau Pot Small/Large Cashmere

 

Bau-sarjan parvekeruukut ovat tänä vuonna beigen värisiä (cashmere). Bau-sarjan tuotteita löytyy myös mustina, tumman vihreinä ja lämpimän harmaina.

Ruukkuja ja vaaseja.

 

Kivoja ruukkuja ja vaaseja ei voi olla liikaa. Jotkut esimerkkiruukuista soveltuvat toki paremmin sisälle tai lasitetulle parvekkeelle kuin taivasalle.

Ylhäältä vasemmalta: Speckle Hanging Pot Ferm Livingiltä, Ceramic Basket-ruukku tai säilytyskori Ferm Livingiltä, Double Pot-amppeli Hübschiltä, Rockie-amppeli Bloomingvilleltä.

Keskellä, vasemmalta: Abas-vaasi Bloomingvillelta, Vase Pink/Blue-vaasi Hübschiltä, Ground Planter-ruukku House Doctorilta.

Alhaalla, vasemmalta: Vase Brown-vaasit Hübschiltä ja Ilse-ruukut Bloomingvillelta.

On ihana nauttia illan pimenemisestä pihalla. Viihtyvyyttä iltaan saat lyhtyjen avulla ja lämpimillä vilteillä.

Lyhtyjä ja vilttejä.

 

Ylhäällä, vasemmalta: Lantern Hübschiltä, Knots Lantern House Doctorilta, Black Lantern Bloomingvillelta ja Asi Lantern House Doctorilta.

Alhaalla, vasemmalta: viltit Gutte Black Throw, Giano Throw Recycled ja Milas Blue Throw  Bloomingvillelta sekä lasten viltti True Unicorn Majvillanilta.

Kuvakavalkadin lopuksi kevään ja kesän sekalaisia suosikkituotteita, jotka tuovat sekä iloa että hyötyä.

Kaikkea kivaa.

 

Ylhäällä, vasemmalta: Riippumatto Path Hammock Ferm Livingiltä, laukku Picnic coolingbag House Doctorilta, Shears-sakset House Doctorilta ja peilit Pear ja Apple Ferm Livingiltä.

Keskellä, vasemmalta: vesikannut Liba Ferm Livingiltä ja Inea Bloomingvillelta, sekä keramiikkakori Ceramic Centerpiece Ferm Livingiltä.

Alhaalla, vasemmalta: Rantamatto Mallaku Bloomingvillelta, kokoontaitettava tuoli Fold It House Doctorilta ja juuttimatto Nadil Bloomingvillelta.