Linnunääni luo rauhallisen tunnelman - peiteäänilaatikko peittää melua

Peiteääni voi ratkaista meluongelmat. Peiteäänenä toimiva lintujen viserrys luo luonnollisen tilan keskittymiselle ja hyvinvoinnille.

Fågelkvitter skapar lugn inomhus – ljudbox täcker oljud och buller

 

Kuuletko kun naapuri katsoo televisiota tai kun joku kävelee ulko-ovella olevalla metallialustalla? Asutko rakennustyömaan vieressä, jossa on jatkuvaa melua? Onko kypyhuoneen seinät kiusallisen ohuet?

Zwitscherbox voi olla ratkaisu sinulle. Linnunlaulurasia ei vain peitä ei-toivottuja ääniä vaan myös luo rauhallisen tunnelman.

Peiteäänilaatikkossa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka aktivoituu kun liikut laatikon lähellä ja soittaa seuraavat kaksi minuuttia rauhallista lintujen viserrystä.

Äänilaatikon voit sijoittaa minne tahansa kotiisi kuten esimerkiksi eteiseen tervetulotoivotuksena sisääntulijoille, kylpyhuoneeseen luodaksesi yksityisenhetken tai minne tahansa missä haluat nauttia rauhallisuudesta ja tunte olevasi keväisessä metsäympäristössä.

Peiteäänilaatikon voit sijoittaa hyllylle tai seinälle. Virtalähteenä toimivat paristot, joten se ei ole riippuvainen lataamisesta tai pistorasiasta. Halutessasi voit sammuttaa linnunäänilaatikon, jos haluat nauttia hiljaisuudesta. Äänen taso on myös säädettävissä. 

Peiteäänilaatikko toimii myös julkisissa tiloissa kuten odotushuoneissa tai julkisissa käymälöissä. Miksei myös työpaikalla voisi olla rentoutumishetkiä, jossa kuulet ainoastaa ihanaa linnunlaulua? Sulje silmäsi, hengitä syvään, tyhjennä ajatukset, anna lihasten rentoutua ja täytä itsesi uudella energialla.

Lähde: zwitscherbox.com

 

Lue lisää:

Silent Socks - akustiset tuolisukat, jotka vaimentavat ääniä

Bolon - kestävä vinyylilattiamatto kierrätetystä teollisuusjätteestä

Rakennusprojekti meneillään? Pyydä tarjous

 


Me Aveolla autamme mielellään. Ota yhteyttä sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.