Fågelkvitter skapar lugn inomhus – ljudbox täcker oljud och buller

Täckljud kan lösa bekymmer med buller och oljud. Ett naturligt täckljud med fågelkvitter tar dig till skogen där tidtabeller och stress glöms bort.

Fågelkvitter skapar lugn inomhus – ljudbox täcker oljud och buller

 

Hör du när grannen tittar på tv eller när någon går i trappan utanför lägenhetsdörren? Bor du bredvid en byggarbetsplats med konstant buller? Är det pinsamt tunna väggar till badrummet?

Zwitscherbox kan vara lösningen för dej. Ljudboxen med fågelkvitter täcker inte bara oönskade ljud, den skapar också ett lugn och höjer humöret.

Täckljudboxen har en inbyggd rörelsesensor som aktiveras när du rör dig i närheten av den dekorativa boxen, och två minuter framöver hör du ett piggt men ändå lugnande fågelkvitter.

Ljudboxen kan placeras var som helst i hemmet, till exempel i farstun som välkomsthälsning för dig och dina gäster, i badrummet för att skapa en privat stund, eller varhelst du vill njuta av en stunds lugn och meditation med känsla av spirande vår i skogsmiljö.

Ljudboxen kan stå på en hylla eller hängas upp på väggen. Den drivs med batterier och är inte beroende av sladdar och eluttag. När du känner att du inte vill höra mer fågelkvitter för en stund är det bara att stänga av ljudboxen. Ljudnivån går också att justera.

I offentliga miljöer passar fågelljuden också bra, till exempel i väntrum eller på offentliga toaletter. Varför inte ha gemensamma avslappningsstunder på jobbet med ett härligt fågelkvitter som enda ljud? Slut ögonen, andas djupt, töm hjärnan på jobbtankar, låt musklerna slappna av och fyll på med ny energi.

Källa: zwitscherbox.com

 

Läs mera:

Silent Socks - akustikstrumpor som dämpar ljuden

Bolon - hållbart vinylgolv av industriavfall

Byggprojekt på gång? Begär offert!

 

Vi på Aveo hjälper gärna till. Kontakta oss per e-post, chatt eller telefon.