Acoustic Artwork Tiles akustinen laatta

Narbutas

Luo akustisesti miellyttävä ympäristö ACOUSTIC ARTWORKin "laatat" -paneelien avulla, jotka absorboivat ympäröivää ääntä, vähentävät kaikua ja parantavat tilasi mukavuutta. Muuta toimiston seinäsi eläviksi taideteoksiksi; viiden ainutlaatuisen muodon ja erilaisten kokojen avulla akustiset laatamme edistävät paitsi luovuutta, myös yrityksesi imagon määrittämistä. Olipa kyse työtiloista, lounge-alueista tai käytävistä, nämä paneelit tarjoavat täydellisen tasapainon estetiikan ja toiminnallisuuden välillä, luoden rauhallisia keitaita keskittymiselle ja rentoutumiselle.

 

Akustiikkalaatat ovat saatavilla useissa eri muodoissa; neliöitä, suorakaiteita, kolmioita, kuusikulmioita ja timantteja, kaikki muodot ovat saatavilla kahtena eri kokona. Katso tarkemmat koot kuvista.

Laatat ovat saatavilla monissa eri väreissä ja ovat mukautettavissa mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Värivaihtoehdot näet kuvista.

Laatat ovat saatavilla joko kolmen, viiden tai kymmenen laatikon erissä ja kahdessa eri koossa. Lähtöhinta on kolmelle tai viidelle laatalla. 

 

Pyydä rohkeasti tarjous, niin voimme räätälöidä ainutlaatuisen ratkaisun teidän tarpeisiinne.

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
55,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Ympäristö & merkinnät:
valmistettu kierrätetystä materiaalista
Hoito-ohje:
imurointi, huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero
Valmistusmaa:
Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Valmistettu yli 50% kierrätetystä muovista ja osana kiertotaloutta, nämä paneelit yhdistävät ympäristövastuun tyylikkääseen muotoiluun. PET-huopa, tunnettu erinomaisista äänen absorptio-ominaisuuksistaan, on myös palonkestävä, helppo puhdistaa ja tuntuu villalta, mikä tekee siitä ihanteellisen moderniin toimistoon, joka arvostaa sekä estetiikkaa että toiminnallisuutta.