Acoustic Artwork Partitions akustinen sermi

Narbutas

Muuta toimistosi ACOUSTIC ARTWORKin sermit avulla ja luo räätälöityjä alueita työlle, rentoutumiselle tai kokouksille avoimessa tilassa. Nämä sermit toimivat paitsi esteettisinä elementteinä, myös tehokkaina työkaluina henkilöstön ja vierailijoiden liikkeen ohjaamiseen, erityisesti alueilla, joilla on paljon liikennettä ja melutaso. Erinomaisten äänen absorptio-ominaisuuksiensa ja laajan muotoiluvalikoimansa - kuusikulmioista aaltoileviin malleihin - avulla voit valita tai mukauttaa muotoilusi, luoden työympäristön, joka on sekä visuaalisesti miellyttävä että akustisesti mukava.

 

Akustiikkasermit ovat saatavilla useissa eri koossa; sekä 80cm että 120cm leveitä ja sekä 2m ja 2,4m korkeita. Katso tarkemmat koot kuvista.

Sermit ovat saatavilla monissa eri väreissä ja kuosissa ja ovat mukautettavissa mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Kuosivaihtoehdot ja värivaihtoehdot näet kuvista. Lähtöhinta on yhdelle sermille. 

 

Pyydä rohkeasti tarjous, niin voimme räätälöidä ainutlaatuisen ratkaisun teidän tarpeisiinne.

Tuotekoodi:
Tilaustuote, postitus 4-6 viikkoa
390,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
pet-huopa kierrätetystä kulutusmuovista
Ympäristö & merkinnät:
valmistettu kierrätetystä materiaalista
Hoito-ohje:
huuhtele runsaalla vedellä - älä hiero, imurointi
Valmistusmaa:
Liettua
Aveo Magazine
ACOUSTIC ARTWORK tiles partitions clouds interiors
Äänimaailman parantaminen – kuusi vinkkiä ennen kuin ostat akustiikkaa

Kuvaus

Valmistettu yli 50% kierrätetystä muovista ja osana kiertotaloutta, nämä paneelit yhdistävät ympäristövastuun tyylikkääseen muotoiluun. PET-huopa, tunnettu erinomaisista äänen absorptio-ominaisuuksistaan, on myös palonkestävä, helppo puhdistaa ja tuntuu villalta, mikä tekee siitä ihanteellisen moderniin toimistoon, joka arvostaa sekä estetiikkaa että toiminnallisuutta.