marimekko

Marimekko tapetit

Marimekko on suomalainen designyritys, joka tunnetaan omaleimaisista kuvioista ja vahvoista väreistä. Marimekko tapetit ovat graafisia ajattomia tapettiklassikoita, joihin kuuluvat suositut kuosit Bottna, Kippis, Iltavilli, Unikko ja Pienet Kivet. Löydä täydellinen Marimekko tapetti juuri sinun kotiisi!

36 Tuotteet
/2

Marimekko tapetit

Marimekko tapetit – Ikonista suomalaista designia seinilläsi

Marimekko on lumonnut sekä suomalaiset että kansainväliset kodit ainutlaatuisella tyylillään jo vuosikymmenien ajan. Brändin erottuvat ja persoonalliset kuosit ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle, ja nyt voit tuoda tämän perinnön kotiisi Marimekko tapettien avulla. Uudista kotisi ilme käden käänteessä Marimekon upeilla tapettimalleilla, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja osta upeat Marimekko tapetit Aveolta.

Marimekko – Design, joka kestää aikaa

Vuonna 1951 perustettu Marimekko on ollut alusta asti edelläkävijä suomalaisessa designissa. Armi Ratian perustama yritys on tunnettu rohkeista ja värikkäistä kuoseista, jotka Maija Isolan kaltaiset suunnittelijat ovat luoneet. Marimekon design filosofia yhdistelee taidokkaasti muotia, asusteita ja kodinsisustusta, tarjoten tuotteita, jotka tuovat persoonallisuutta ja ajatonta kauneutta arkeen. Laatu on Marimekon tuotteiden kulmakivi, ja se näkyy myös laajassa kodinsisustustuotteiden valikoimassa. Aveonlta voit tilata Marimekon laadukkaat tapetit, jotka tuovat iloa ja väriä jokaiseen päivään.

Tapetti – Luo persoonallinen tulema kotiisi

Marimekon tapettivalikoima tarjoaa sekä herkkiä että voimakkaita vaihtoehtoja, jotka muuttavat tilan ilmeen kertaheitolla ja tuovat uutta eloa jokaiseen huoneeseen. Näiden tapettien monipuolisuus mahdollistaa niiden käytön niin koko huoneen kattavina ratkaisuina kuin näyttävinä tehosteseininä, jotka kiinnittävät katseen ja luovat vahvan visuaalisen vaikutelman. Marimekon tapettien eloisat kuosit ja rikkaat värit antavat tilalle uuden ulottuvuuden, tekevät siitä persoonallisen ja kutsuvan.

Marimekon tunnusomainen tyyli yhdistää perinteisen suomalaisen designin innovatiivisiin ja rohkeisiin kuvioihin, mikä tekee jokaisesta tapettirullasta taideteoksen seinälläsi. Olipa kyseessä sitten kodin oleskelutila, makuuhuone tai jopa työhuone, Marimekon tapetti luo tilaan juuri oikeanlaisen ja persoonallisen tunnelman.

Käytännöllisyytensä lisäksi Marimekon tapetit ovat myös kestäviä ja helppoja asentaa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin uudistusprojekteihin kuin uusiin tiloihinkin. Valitsemalla Marimekon, valitset tapetin, joka kestää aikaa sekä tyylikkäästi että rakenteellisesti.