Parhaat lastenhuoneentapetit, julisteet ja sisustustuotteet lapsille

Aveoshopin parhaat lastenhuoneentapetit, julisteet ja sisustustuotteet lapsille. Onnistunut lastenhuoneensisustus syntyy tapeteilla, julisteilla ja muilla piensisustustuotteilla.

De bästa barnrumstapeterna, mattorna och inredningen till barnrummet

Sisustuskauppamme valikoimasta on jo useamman vuoden ajan löytynyt suuri määrä tuotteita lastenhuoneeseen, niin mattoja, valaisimia kuin tapetteja. Viime kuukausien aikana valikoimaan on liittynyt lastenhuoneenjulisteita, mutta myös täysin uusia tuotemerkkejä. Ajattelimme tehdä kolllaasin tämän hetken suosituimmista sisustustuotteista lastenhuoneeseen. Montako näistä tuotteista löytyy teidän lastenhuoneista? 

Mustavalkoiset lastenhuoneentapetit ovat edelleen pinnalla ja still going strong! Näitä tapetteja toimitamme lähes päivittäin sekä Suomeen että Ruotsiin. 

 

Mustavalkoinen lastenhuoneentapetti Sandberg Ella / Mustavalkoinen puolikuutapetti Ferm Living Half Moon Black / Mustavalkoinen kolmiotapetti Sandberg Ture / Scion Mr Fox kettutapetti

 

Suosituimmat lastenhuoneenmatot löytyvät tuotemerkeiltä Ferm Living ja OyOy. Erityisesti Ferm Living Jute, sekä OyOy Adventure automatto ovat ilahduttaneet suomalaisten kotien lastenhuoneissa. Pyrimme pitämään automattoa aina varastossa nopealla toimituksella, mutta te ihanat asiakkaamme tyhjennätte varastomme alta aikayksikön. :) 

Ferm Living Jute pyöreä lastenhuoneenmatto / OyOy Adventure Rug automatto lastenhuoneeseen

 

Lastenhuoneen säilytykseen löytyy myös runsaasti eri vaihtoehtoja. Asiakkaamme ovat pitäneet erityisen paljon Ferm Livingin kankaisista säilytyskoreista eri kuoseilla. Koreja voi käyttää lelujen säilytykseen mutta myös esimerkiksi pyykkikorina. 

 

Ferm Living Halfmoon säilytyskori / Ferm Living Grid säilytyskori

 

Hieman edullisempi vaihtoehto lelujensäilytykseen löytyy tuotemerkiltä Tellkiddo. Tellkiddon paperisia säilytyspusseja löytyy monella eri kuosilla, mutta myös kahdessa koossa sekä kankaisena. 

 

Paperinen säilytyspussi Tellkiddo Closed Eye / Paperinen säilytyspussi Tellkiddo Toys

 

Sisustusverkkokaupastamme löydät myös upeita lakanoita lapsille. Ei vain asiakkaiden suosikkeja, vaan myös omat suosikkimme, ovat kaksi seuraavaa: Ferm Living Halfmoon Bedding sekä OyOy Dot. Näissä nukkuu takuulla sikeät unet. 

Ferm Living Halfmoon Bedding pussilakanasetti lapselle / OyOy Dots pussilakanasetti lapselle

 

Suosituimpiin lastenhuoneenjulisteisiin lukeutuu useita tuotemerkkejä, mm. Tellkiddo, Fashionell sekä Mrs Mighetto. Mrs Mighetton suursuosikkeja löydät vielä Aveolta, mutta muistathan että kun ne kerran loppuvat, ei niitä enää ole saatavilla missään. Ole siis nopea tästä tuotemerkistä haaveillessasi! 

Tellkiddo Hello Tervetuloa maailmaan lastenhuoneenjuliste / Mrs Mighetton julisteet lastenhuoneeseenFashionell In the forest lastenhuoneenjulisteFashionell In the ocean lastenhuoneenjuliste

 

Ferm Livingin puiset seinävalaisimet ja Sessakin höyhenvalaisin Noah ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo pidemmän aikaa. Pyrimme toimittamaan nämä mahdollisimman nopeasti suoraan omasta varastostamme. 

Ferm Living My Deer seinävalaisin lastenhuoneeseen Sessak höyhenvalaisin Noah lastenhuoneenvalaisin