De bästa barnrumstapeterna, mattorna och inredningen till barnrummet

Aveoshops bästa barntapeter, posters och inredningsprylar som passar i barnrum. En lyckad barnrumsinredning är en kombination av tapeter, planscher och andra små inredningsföremål. 

De bästa barnrumstapeterna, mattorna och inredningen till barnrummet

I vår webbshop har vi redan många år haft ett stort urval produkter som passar i barnrum, såsom mattor, lampor och tapeter. Nu har vi utökat sortimentet med posters för barnrummet, också helt nya varumärken. Här kommer ett collage med de produkter som just nu är populärast för barnrummet. Hur många av de här produkterna hittar ni i era barns rum?

 

Svartvita barntapeter är fortfarande still going strong. De här tapeterna skickar vi nästan dagligen till Finland och Sverige.  

 

Svartivit barntapet Sandberg Ella /svartvita populära Ferm Living Half Moon Black / Svartvita triangeltapeten Sandberg Ture / Scion Mr Fox rävtapet 

 

Populära barnmattor kommer från varumärkena Ferm Living och OYOY. Speciellt Ferm Livings runda matta Jute och OYOY:s bilmatta Adventure har glatt barn i många finländska hem. Vi försöker hålla bilmattan i lager för att kunna erbjuda snabb leverans, men ni underbara kunder tömmer vårt lager så snabbt. :)  

Ferm Living Jute rund barnmatta / OyOy Adventure Rug bilmatta till barnrummet

 

För förvaringen i barnrummet finns många alternativ. Våra kunder gillar speciellt mycket Ferm Livings tygkorgar i olika mönster. Korgarna kan användas för leksaksförvaring men också till exempel som tvättkorg.  

 

Ferm Living Halfmoon förvaringskorg

 

Ett något förmånliga alternativ för leksaksförvaring kommer från Tellkiddo. Tellkiddos förvaringspåsar i papper finns i många olika mönster. Tellkiddo har också förvaringspåsar i tyg. 

 

Förvaringspåse i papper Tellkiddo Closed Eye / Förvaringspåse i papper Tellkiddo Toys

 

I vår webbshop hittar du också härliga lakan för barn. Inte bara kundernas favoriter, utan också våra, är de två följande: Ferm Living Halfmoon Bedding och OYOY:s Dot. Med de här i sängen sover barnen garanterat gott. 

Ferm Living Halfmoon Bedding påslakanset för barn / OyOy Dots påslakanset för barn

 

Populära posters till barnrummet finns från många varumärken, till exempel Tellkiddo, Fashionell och Mrs Mighetto. Mrs Mighettos storfavoriter finns i vårt lager, men kom ihåg att när de tar slut så tar de slut.  

Tellkiddo Hello Welcome to the World poster / Mrs Mighettos posters till barnrummet Fashionell In the forest barnrumsposter / Fashionell In the ocean poster till barnrummet

 

Ferm Livings vägglampor i trä och Sessaks fjäderlampa Noah har varit våra kunders favoriter redan en längre tid. Vi försöker leverera dessa så snabbt som möjligt från vårt eget lager.  

Ferm Living My Deer vägglampa till barnrummet  Sessak fjäderlampa Noah till barnrummet