Mustavalkoiset tapetit lastenhuoneeseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen

Mustavalkoinen on trendikästä ja monien suosikki vuodesta toiseen. Mustavalkoiset tapetit eivät ole poikkeus, tässä on jotain suosikeistamme.

Svartvita tapeter till barnrum, vardagsrum och sovrum

Mustavalkoiset tapetit sykähdyttävät niin modernissa kuin hieman perinteisemmässäkin sisustuksessa vuosi toisensa jälkeen - lyhyeksi kaavailtu sisustustrendi on selkeästi jäänyt elämään pidemmäksi aikaa! 

Mustavalkoinen tapetti lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen on usein hakusassa, ja useimmiten valinnan tulisi miellyttää sekä äitiä että nuorempia perheenjäseniä. Aveoshopista olen nostanut esiin muutamia suosittuja mustavalkoisia, graafisia tapetteja, jotka soveltuvat sekä lastenhuoneen sisustukseen että kodin muihin tiloihin - oman sisustustyylin mukaan. 

Mainitakseni kolme suosituinta mustavalkoista lastenhuoneentapettia voimme mainita seuraavat: 

Ferm Living Native -tapetti. Mustavalkoinen lastenhuoneentapetti, joka kuitenkin pohjavärinsä ansiosta luo rauhallisen vaalean ilmeen lastenhuoneeseen.  

Mustavalkoinen lintutapetti Sugar Tree valmistajalta Majvillan. Kaunis graafinen tapetti, joka on ilmeeltään pehmeä kauniilla yksityiskohdilla. Ei ainoastaan lastenhuoneen tapetti, miksipä ei vaikka keittiöntapetti? 

Ferm Living Half moon Black toimii myös useissa kodin tiloissa. Tämä suosittu mustavalkoinen tapetti puolikuilla on tanskalaisen tapettivalmistajan huippusuosikki, ja sen löydätte Aveon varastosta aina nopealla toimitusajalla. 

 

Upeat graafiset mustavalkoiset tapetit lukeutuvat myös Marimekon tapettivalikoimaan. Aveo toimii Marimekon jälleenmyyjänä, toimitamme tuotteita koko Suomeen sekä Ruotsiin. Tämä kaunis klassikkotapetti Marimekko Frekvenssi löytyvät Aveoshopista. 

Mustavalkoinen työhuoneentapetti, makuuhuoneentapetti, eteisentapetti - you name it! Nämä upeat vaihtoehdot Ferm Living Herringbone sekä Ferm Living Grid toimivat missä vain ja miellyttävät suomalaista sisustajaa vuodesta toiseen. 

Toivottavasti löysit inspiraatiota omaan mustavalkoiseen sisustukseen!