Svartvita tapeter till barnrum, vardagsrum och sovrum

Svartvitt är trendigt och mångas favorit år efter år. Svartvita tapeter är inget undantag, här är några av våra favoriter.

Svartvita tapeter till barnrum, vardagsrum och sovrum

Svartvita tapeter smälter in år efter år i moderna hem men också i hem med en mera traditionell inredning - en kortvarigare menad inredningstrend blev bevisligen en trend som lämnat en mycket längre tid än så! 

Svartvita tapeter till barnrummet, vardagsrummet och sovrummet är ofta i blickfånget, när tapetvalet ska tilltala både mamma och yngre familjemedlemmar. Jag har lyft fram ett par populära svartvita, grafiska tapeter som passar till inredningen i barnrummet men också till alla andra rum i hemmet - enligt egen inredningsstil. 

Om jag ska nämna tre stycken populära svartvita barntapeter, kan det vara följande: 

Ferm Living Native -tapet: En svartvit barntapet som med sin färgbas ändå ger ett lugnt intyckt i barnrummet.   

Den svartvita fågeltapeten Sugar Tree från den svenska tillverkaren Majvillan. En vacker grafisk tapet, som utstrålar mjuka snygga detaljer. Tapeten passar inte endast i barnens rum, varför inte placera den t.ex. som kökstapet?

Ferm Living Half Moon Black passar i många utrymmen i hemmet. Den här populära svartvita tapeten med halvmånar är en av de danska tapettillverkarnas storfavorit och den finns i Aveos lager och fås med snabb leverans.  

 

Fna grafiska svartvita tapeter finns i Marimekkos tapetkollektion. Aveo fungerar som Marimekkos återförsäljare, vi levererar Marimekkos tapeter till hela Finland och Sverige. Till exempel klassikern Marimekko Frekvenssi. 

Svartvita sovrumstapeter, halltapeter och tapeter till arbetsrummet - you name it! Dessa tilltalande tapeter Ferm Living Herringbone och Ferm Living Grid fungerar var som helst och tilltalar finländska inredare år efter år. 

Förhoppningsvis hittar du inspiration till din egna svartvita inredning!