Lastenhuoneen sisustusvinkit

Onko ensimmäinen lapsi tulossa? On aika laittaa lastenhuone valmiiksi. Mukava ja ystävällinen, mutta myös käytännöllinen ja toimiva. Neuvomme kuinka laitat lastenhuoneen kuntoon!

Inredningstips till barnrummet

Lastenhuoneen sisustus tulee monelle ensimmäistä kertaa ajankohtaiseksi raskausaikana. Silloin saattaa herätä ns. pesänrakennusvietti, on kiva touhuta lastenhuoneen parissa ja näin henkisesti valmistautua vauvan tuloon :) 

Harvalla meistä on absoluuttinen sisustussilmä. Kerron pari vinkkiä, millä kotikonstein on helppo rakentaa kaunis lastenhuone :)

Lastenhuoneen sisustusta miettiessä on hyvä idea ensin katsella vaikka Pinterestistä ideoita siihen, millaista tyyliä haluaisi tavoitella. Perusta lastenhuoneelle oma kansio, ja ala kasailemaan sinne kuvia sinua miellyttävistä lastenhuoneiden kuvista. 

lastenhuoneen sisustus ideat

Punainen lanka

Kun kuvia on kertynyt jonkin verran, vaikka muutama kymmenen, käy ne läpi ja tarkkaile, onko niissä jokin yhdistävä punainen lanka. Tippuisiko joku kuvista tässä vaiheessa pois, tai toistavatko ne itseään? 

Katso kuvista seuraavia asioita, ja tee vaikka muistilista paperille:

-Mitkä asiat sinua miellyttävät kuvissa? Värimaailma, tietyt huonekalut, niiden asettelu?

Kirjoita ylös asiat, joita haluaisit lähteä tavoittelemaan. Se voi olla vaikka tähän tyyliin:

Lastenhuoneen ideat

- Värimaailma: valkoinen, musta, keltaisia ja sinisiä yksityiskohtia. 

- Säilytyskoreja, hylly seinälle, pari taulua. 

- Valkoinen laskosverho

- Riippuvalaisin, musta

Kun näin lähdet tekemään itsellesi selväksi, mitä haluat, on helpompi pysyä sisustamisessa järjestelmällisenä ja välttyä hutiostoilta! :) 

Kun selailet verkkokauppoja tai poikkeat putiikeissa, ja näet jotain kivaa, joka sinun tekisi mieli ostaa, kysy itseltäsi; Käykö tämä suunnitelmaani? 

Jos omat valinnat epäilyttävät, valitse suurille pinnoille ajattomia värejä ja kuvioita, ja muuta sisustusta tarpeen tullen tekstiilien värimaailmaa vaihtamalla. Jos mieli muuttuu, on helpompi vaihtaa verhot tai matto kuin tapetoida uudestaan :)

Lastenhuoneen sisustus ideat

Tämä taulu on ihana vaikka ristiäislahjaksi. Ajaton design kestää katseita isommankin lapsen huoneessa.

 

lastenhuoneen sisustus

Tellkiddon paperipussit ovat kauniita ja sopivat ihanasti lastenhuoneeseen.

Aina ei ole mahdollista tapetoida tai maalata, esimerkiksi vuokra-asunnossa. Silloin haluttuun värimaailmaan ja tyyliin voi päästä esimerkiksi näiden seiniin liimattavien seinätarrojen avulla.  Meiltä löydät useita vaihtoehtoja!

lastenhuoneen sisustus ideoita

Tarrat ovat helppo tapa vaihtaa huoneen ilmettä ilman isompia investointeja!

Inspiraatiota sisustukseen voit etsiä myös meidän sivuiltamme osastolta Lastenhuoneen sisustus.

lastenhuoneen sisustus ideat