Rakastettu Ferm Livingin Plant Box - paljon enemmän kuin kukkalaatikko

Ferm Livingin Plant Box on monipuolinen ja saatavilla monissa eri muodoissa ja lisävarusteilla. Käytä sisällä tai ulkona kukkalaatikkona, säilytystilana, sivupöytänä - vain mielikuvitus asettaa rajat.

Älskade Plant Box från Ferm Living - mycket mer än en blomlåda

 

Nykyään perinteiseen plant boxiin liitetään myös pyöreät, pienet ja pitkät, suuret ja matalat, seinälle ripustettavat ja lisätilana käytettävät muodot ja koot. Lisäksi monet lisävarusteet.

Tässä on muutamia variaatoita ja ideoita kuinka voit niitä käyttää.

PLANT BOX:

Plant Boxia voidaan käyttää kukkalaatikkona istuttaen kasvit suoraan laatikkoon tai käyttää laatikkoon sopivia ruukkuja. Se sopii myös olohuoneen sivupöydäksi, toimistotarvikkeiden säilyttämiseen työpöydän lähelle, keittokirjoille keittiössä, pyyhkeille tai hygieniatuotteille kylpyhuoneessa. Toimii hyvin myös lastenhuoneessa pienelle leikkipaikkana koukeuden puolesta. Mitat: Leveys 60 cm, korkeus 65 cm ja syvyys 25 cm. 

Lisävarusteet Plant Boxiin: 

* Tarjotin Plant Box Tray, (26x26x2,5 cm). Käytä tätä niin saat sivupöydän tai ylimääräisen laskutilan. (Tarjottimen näen ylimmässä kuvassa tumman Plant Boxin kanssa.) Tarjotinta on myös saatavilla puisena, Plant Box Wood (26x26x1,2 cm), joka sopii myös Plant boxeihin.

Ruukku Plant Box Pot, (24x22,5x19,4 cm). Ruukku vie noi kolmanneksen laatikon tilasta ja sitä voidaan käyttää kukille tai säilytystilana. (Näet sen vasemman puoleisessa kuvassa.)

Säilytyslaatikko Plant Box Container, (25,7x7,6x14,7 cm). Jos käytät Plant boxia työpöydän lähellä, voit säilyttää pieniä esineitä, kuten kyniä, saksia ja vastaavia säilytyslaatikossa. (Oikean puoleisessa kuvassa.)

Säilytyslaatikko papereille Plant Box Divider, (24x14,8x24 cm). Divider on hyödyllinen kun sinun tarvitsee pitää tärkeät paperit erillään toisistaan. (Oikean puoleisessa kuvassa.)

 

PLANT BOX LARGE:

Plant Box Large on matalampi, leveämpi ja syvempi kuin tavallinen plantboxi. Käytä Plant Box Large -laatikkoa ulkona, sivupöytänä, kukkapöytänä ikkunan edessä tai säilytyslaatikkona. Mitat: Korkeus 50 cm, leveys 77 cm ja syvyys 34 cm.

Lisävarusteet Plant Box Large:

Puinentarjotin Plant Box Large Tray (57,5x35x1,3 cm) tammesta. Tämä tarjotin muuntaa Plant Box Largen suureksi ja kauniiksi sivupöydäksi. (Yllä olevassa kuvassa.)

Ruukku Plant Box Pot Large (19,5 x 27,7 x 33 cm). Käytä sitä kukille tai esineiden säilyttämiseen. (Yllä olevassa kuvassa.)

 

PLANT BOX TWO-TIER:

Plant Box Two-Tier on kaksi hyllyinen - korkareunaisempi hylly ylhäällä ja alapuolella on litteä taso. Tämä plantboxi toimii erinomaisesti keittiössä tai terassilla, johon voit istuttaa kasveja. Se on myös siisti sivupöytä kukille tai muille kauniille asioille olohuoneessasi tai parvekkeella. Mitat: Korkeus 75 cm, leveys 80 cm ja syvyys 25 cm.

 

PLANT BOX ROUND:

Käytä Plant Box Roundia kukkalaatikkona rai ruukkuna. Sopii myös sivu- ja yöpöydäksi tai pieneksi parvekepöydäksi. Mitat: halkaisija 40 cm, korkeus 50 cm.

Lisävarusteet Plant Box Round:

* Tarjotin Wire Basket Top ( S-kokoisen halkaisija 40 cm), saatavilla öljytyn tammen, mustan tammen ja tummanruskean tammen värisenä. (Yläpuolella olevassa kuvassa.). Laita tarjotin pyöreään planboxiin niin saa itsellesi parveke-, yö- tai sivupöydän. 

 

PLANT BOX SMALL: 

Plant Box Smallon pieni ja käytännöllinen. Se voi olla yksinkertaisesti keittön yrttien säilytyksessä, mutta myös säilytyslaatikkona kypyhuoneessa shampoille tai saipuoille, leluille lastenhuoneessa, sekä mausteille keittiössä. Mitat: Leveys 45 cm, korkeus 14,5 cm, syvyys 17 cm.

WALL BOX RECTANGLE & WALL BOX SQUARE:

Wall Box Rectangle voidaa ripustaa seinälle, joko sisätiloissa tai pihalle parvekkeelle ja terassille. Sopii kukille, lehdille ja hygieniatuotteille. Voidaan käyttää myös sängynvieressä jos et halua tai voi käyttää perinteistä yöpöytää tai miksei eteiseen avaimien säilytykseen tai muiden pienien esineiden. Mitat: Leveys 30,6 cm, korkeus 15,6 cm ja syvyys 14,6 cm.

Wall Box Square voidaan ripustaa seinälle ja sopii niin kodin sisä- kuin ulkopuolelle. Sopii keittiöön mausteille ja yrteille, kylpyhuoneeseen hygieniatuotteille, työpöydän ääreen kynille ja viivoittimille. Mitat: Leveys 15,6 cm, korkeus 15,6 cm, syvyys 14,6 cm. 

 

Kaikki Plant Boxit ovat metallisia ja jauhemaalattuja. Värit vaihtelevat tuotteittain ja uusia kausiväriä tulee ajoittain.