Älskade Plant Box från Ferm Living - mycket mer än en blomlåda

Plant Box från Ferm Living är mångsidig och finns i olika former och med olika tillbehör. Använd ute eller inne som blomlåda, för förvaring, som sidobord - endast fantasin sätter gränser.

Älskade Plant Box från Ferm Living - mycket mer än en blomlåda

 

Numera har den traditionella plantboxen fått sällskap av runda, små avlånga, stora låga, vägghängda kuber och med extra hyllplan. Dessutom finns många tillbehör.

Här kommer en guide som visar alla olika varianter och extradelar, och tips på hur de kan användas.

PLANT BOX:

Plant Box kan användas som blomlåda, plantera direkt i lådan eller använd krukor som du ställer i lådan. Den passar också som sidobord i vardagsrummet, för förvaring av kontorsmaterial invid din arbetsstation, för kokböcker i köket, för handdukar eller hygienprodukter i badrummet. Fungerar också bra i barnrummet för en liten lekplats i ståhöjd. Mått: Bredd 60 cm, höjd 65 cm och djup 25 cm. 

Tillbehör till Plant Box: 

* Brickan Plant Box Tray, (26x26x2,5 cm). Använd den här och du får ett sidobord eller en avställningsyta. (Den här brickan syns på översta bilden med den mörka plantboxen.). Det finns också en bricka i trä, Plant Box Wood (26x26x1,2 cm), som passar till plantboxen.

* Krukan Plant Box Pot, (24x22,5x19,4 cm). Krukan upptar ungefär en tredjedel av utrymmet i plantboxen och kan användas för en blomma eller för att skapa ordning. (Syns till vänster på bilden ovan)

* Förvaringsboxen Plant Box Container, (25,7x7,6x14,7 cm). Om du använder din plant box bredvid din arbetsplats kan du förvara småsaker som pennor, saxar och liknande i förvaringsboxen. (Syns i mitten på bilden ovan.)

* Avskiljaren Plant Box Divider, (24x14,8x24 cm). Med den här avskiljaren får du ordning och reda på tidningar och böcker. (Syns till höger på bilden ovan.)

 

PLANT BOX LARGE:

Plant Box Large är lägre, bredare och djupare än den vanliga plantboxen. Använd Plant Box Large som blomlåda utomhus, sidobord, blombord framför fönstret eller förvaringsmöbel. Mått: Höjd 50 cm, bredd 77 cm och djup 34 cm.

Tillbehör till Plant Box Large:

* Träbrickan Plant Box Large Tray (57,5x35x1,3 cm) i ek.  Med denna bricka förvandlas din Plant Box Large till ett snyggt sidobord. (Syns till vänster på bilden ovan)

* Krukan Plant Box Pot Large (19,5 x 27,7 x 33 cm). Använd som blomkruka eller för förvaring i plantboxen. (Syns till höger på bilden ovan.)

 

PLANT BOX TWO-TIER:

Plant Box Two-Tier har två hyllplan - en lägre låda upptill och en plan hylla nertill. Den här plantboxen fungerar ypperligt som avställningsyta i köket eller på terrassen där du planterar om blommor. Den är också ett snyggt sidobord för blommor eller andra vackra saker i ditt vardagsrum eller på balkongen. Mått: Höjd 75 cm, bredd 80 cm och djup 25 cm.

 

PLANT BOX ROUND:

Använd Plant Box Round som blomlåda för en krukväxt. Passar också ypperligt som sidobord, litet balkongbord eller nattduksbord. Mått: diameter 40 cm, höjd 50 cm.

Tillbehör till Plant Box Round:

* Brickan Wire Basket Top (i S-storlek diameter 40 cm), finns i oljad ek, svart ek och rökfärgad ek (syns på bilden ovan). Med brickan på får du ett sidobord, balkongbord eller nattduksbord. 

 

PLANT BOX SMALL: 

Plant Box Small är mindre och saknar ben. En blomlåda helt enkelt, men också en förvaringslåda för shampoo och duschtvål i badrummet, för leksaker i barnrummet, för örtkryddor och olivolja i köket. Mått: Bredd 45 cm, höjd 14,5 cm, djup 17 cm.

 

WALL BOX RECTANGLE & WALL BOX SQUARE:

Wall Box Rectangle kan hängas på väggen, antingen inomhus eller på balkongen eller terrassen. Passar för blommor, för vackra tidningar, för hygienprodukter. Kan också användas vid sängen om ett traditionellt nattduksbord inte ryms eller vid ingången för nycklar och andra småsaker som behöver en plats. Mått: Bredd 30,6 cm, höjd 15,6 cm och djup 14,6 cm.

Wall Box Square kan hängas på väggen och är perfekt för en blomma ute eller inne. Passar också i köket för några olivoljeflaskor eller örtkryddor, i badrummet för duschtvål, i arbetsrummet för pennor och linjaler eller i farstun för nycklar. Mått: Bredd 15,6 cm, höjd 15,6 cm, djup 14,6 cm.

 

Alla plantboxar är tillverkade i metall och pulverlackade. Färgerna varierar från produkt till produkt, och nya säsongsfärger kommer.