Kevät on täällä - muutetaan ulos terasseille ja parvekkeille

Kevään tultua kiinnostus parvekkeiden ja terassien sisustamisesta on lisääntynyt. Me kaikki tarvitsemme raitista ilmaa, etenkin näinä aikoina ulkotilamme tuntuvat keitailta.

Våren är här - vi flyttar ut på balkong och terrass

Tässä on joitakin sisustusvinkkejä parvekkeelle ja terassille. Jotkut esineet kestävät säätä ja toiset sopivat paremmin lasitetulle parvekkeelle tai tarvitsevat päästä yöksi sisään jossa ovat suojassa sateelta ja tuulelta. 

Parvekelaatikoita on saatavana monissa eri muodoissa. Tässä on Bau Ferm Livingiltä. Se on tyylikäs ja käytännöllinen ja se on helppo asentaa parvekkeen kaiteeseen. Plussana on, että siihen on sisäänrakennettu viemäröinti.

Rakastettua Plant Boxia on nyt saatavilla monissa eri muodoissa, tämän kevään uutuuksia on Plant Box Large ja Plant Box Two-Tier, molempien valmistaja on Ferm Living. Ne ovat täydellisiä kukkapöytiä tai sivupöytiä sekä sisä-, että ulkotiloihin.

Muutamia muita kukkalaatikoita, vasemmalta: Storage Box ja White Flowerpot BloomingvilleltäPlant Box Round ja Plant Box Ferm Livingiltä.

Jos sinulla on pienet tilat kukkalaatikko voi viedä liian paljon tilaa. Vaihtoehton on eri tyylisiä ja kokoisia kukkaruukkuja.

Bau-ruukkuja on saatavilla myös pieninä ja suurina. Niitä on monia eri värejä, joita voidaan yhdistää keskenään kauniisti. 

Ferm Livingin Hourglass Pot on tyylikäs ja ihana ruukku, jota on saatavana neljänä eri kokoisena. Sitä voidaan käyttää molemmin päin, joten siinä on tilaa suuremmille ja pienemmille kasveille.

Ripustettavat kukka-amppelit tuovat lisää korkeutta sisätiloihin ja sopivat, sekä parvekkeille, että olohuoneeseen ikkunaan tai seinälle. Vasemmalla on Bloomingvillen Hanging Flowerpot ja Hanging Flowerpot Multi. Oikealla on Hanging Deco Pot Ferm Livingiltä. 

 

Muita ruukkuja vasemmalta: Ferm Livingin Ceramic Basket (saatavana kahdessa värissä ja koossa), Shell Pot Ferm Livingiltä, ​​Tuck Pot Ferm Livingiltä (saatavana kolmessa värissä ja myös maljakkona - Tuck Vase), Face Flowerpot Bloomingvilleltä, Ferm Livingin Speckle Pot (saatavana myös Speckle Wall maljakko), Plant Stand low ja Plant Stand high Ferm Livingiltä, sekä niiihin sopivien ruukkujen Hexagon Pot Large ja Hexagon Pot XL kanssa (saatavana useissa väreissä).

Kevään ensimmäiset kukat ovat ilonaihe myös tänä keväänä ja saatat tarvita niille uudet maljakot. Suurin osa tuotteista sopii parhaiten sisätiloihin, mutta myös lasitetulle parvekkeelle, viihtyisään kasvihuoneeseen tai vaikkapa huvimajassa ne toimivat myös hyvin.

Ferm Livingin Muses on kokonainen sarja vaaseja; vasemmalta alkaen Talia, Calli, ClioEra ja Ania. Nämä maljakot ovat kauniita yksin tai toistensa kanssa myös ilman kukkia.

Muita maljakoita, vasemmalta: Face Bloomingvilleltä, Deep Green House DoctoriltaWhite Bloomingvilleltä, Forms Low House Doctorilta, Sapa House Doctorilta, Flood House Doctorilta ja Bobble House Doctorilta.

Emme tarvitse vain kukkia ja kasveja parveikkeille tai terasseille, jotta ne tuntuisi kutsuvilta.

Ulkona on silti viileää, vaikka aurinko jo lämmittää, silloin voi olla mukavaa kääriytyä lämpimään vilttiin. Tässä on  Bloomingvillen punainen viltti Red Throw.

Muita kauniita vilttejä ovat Bloomingvillen Throw and Nature Throw. Ferm Livingin Enfold ja Majvillanin puuvillapeitot sopivat lapsille, joita on saatavana useissa eri väreissä.

Lopuksi esittelemme vielä muutamia asioita, jotka voivat olla hyödyllisiä tai lisätä mukavuutta niin sisälle ja ulos.

 

 

Ylhäällä, vasemmalta: Tyyny Velv House Doctorilta, ​​tyyny Hanoi Elce Livingiltä, ​​koristelusydän Palm Leaf Bloomingvilleltä ja kärpäslätkä Rainbow Flyswatter OYOY:lta.

Keskellä, vasemmalta: Bloomingvillen Deco Face-koriste, OYOY:n polttopuukori Maki Basket ja Bloomingvillen ruokakupu Food Cover.

Pohjalla, vasemmalta: Rikkaharjasetti Broom Ferm Livingiltä ja Nature-säilytyskorit Bloomingvilleltä.