Joululahjavinkkejä - valaisimet, korit, matot ja yksi kello

Lamppu tädille, kori siskolle, matto isälle ja kello isoisälle? Vai aivan päinvastoin? Annamme vinkkejä suosituista ja kestävistä joululahjoista jotka ovat luonnonmateriaaleista.

Julklappstips 2019 - lampor, korgar, mattor och en klocka

 

Niin vaikeaa kuin onkin löytää joululahjoja ystäville kuin perheellekkin? Haluat antaa jotain, mutta et tiedä mitä? Tässä on vinkkejä, jotka voivat ehkä auttaa sinua?

Ferm Livingille on tullut sarja Braided jossa on kolme uutta rottinkista lamppua - Belly,  Disc och Bottle. Ne muodostavat hauskoja kuvioita seinille kun valo tulee rottingin läpi. Suoraan lampun alle tulee suorempi valo ilman kuvioita. Valaisimet sopivat niin ruokapöydän kuin sivupöydän päälle, mutta miksei myös lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen.

 

OYOY:n uudet Sporta-korit ovat punotusta bambusta ja ovat ihania ja niitä on saatavilla kuudessa eri muodossa: iso ja pieni suorakaiteen muotoinen leipäkori, sekä saatavilla on myös pyöreä, iso pyykkikori ja pienempi vastaava, jota voidaan käyttää säilytykseen, sekä seinälle ripustettava kori.

Bloomingvillen meriheinästä valmistettu Nature sarjan korit ovat kauniita. Korit ovat erinomaisia lehtien, lankakerien, vilttien tai hanskojen säilyttämiseen. 

Matto on paljon enemmän kuin vain matto. Se lämittää kylmiä varpaita, vaimentaa ääntä ja on kaunis yksityiskohta, joka täydentää sisustuksta. House Doctorita tulee viisi ihanaa mattoa. Vasen yläkulman Block ja sen alapuolella Marlie. Oikealla ylhäältä alas Riba, Karma ja Kuba.

Uusi kello voi olla sisustuksessasi piste iin päälle. Kuvan seinällä oleva puinen kello on Bloomingvillen Beech. Musta kello näyttää kuin olisi säröillä, antaen sille hieman mielenkiintoisemman ilmeen. 

Pst. Jos sinusta lahjan valitseminen on vaikeaa voit ostaa lahjakortin, joka on aina mukava saada.

Ohita listaus