Julklappstips - lampor, korgar, mattor och en klocka

En lampa till moster, en korg till syster, en matta till pappa och en klocka till morfar? Eller helt tvärtom? Vi ger tips på omtyckta och hållbara julklappar i naturmaterial.

Julklappstips 2019 - lampor, korgar, mattor och en klocka

 

Lika svårt som vanligt att hitta på julklappar till vännerna och tjocka släkten? Du känner att du vill ge något, men vet inte vad. Här kommer några tips på vägen, kanske de kan hjälpa dig?

Ferm Living har i år kommit med tre nya lampor i flätad rotting i serien Braided - Belly,  Disc och Bottle. De bildar ett härligt ljusmönster i rummet när lampans sken silar genom rottingen. Rakt neråt under lampan bildas ett mer koncentrerat ljus. Lamporna passar både ovanför matbordet och sidobordet, men också i barnens rum eller i vardagsrummet.

 

OYOY:s nya Sporta-korgar i flätad bambu är läckra och finns i sex olika format: stor och liten rektangulär brödkorg samt en rund brödkorg, en stor tvättkorg och en mindre motsvarande som kan användas för förvaring samt en träkorg att hänga på väggen. De tre brödkorgarna finns också att fås i svart. Alla korgar har läderhandtag.

Bloomingvilles sjögräskorgar i Nature-serien är också läckra. Perfekt för förvaring av tidningar, garnnystan, filtar eller vantar. 

En matta är så mycket mer än bara en matta. Den värmer frusna tår, den dämpar ljud, den är en vacker detalj som kompletterar din inredningsstil. Från House Doctor kommer de här fem härliga mattorna. Uppe till vänster Block, nere till vänster Marlie. Till höger, uppifrån sett Riba, Karma och Kuba.

En ny klocka kan vara inredningsdetaljen som är pricken över i:et i ditt hem. På väggen på bilden hänger Bloomingvilles Nature-klocka i bok. Urtavlan i svart ser sprucken ut, vilket ger klockan det lilla extra.

Pst. Känner du att det ändå är svårt att välja - från Aveo kan du också köpa  presentkort i valfritt värde.