Joululahjaideat: Kovia ja pehmeitä paketteja jokaiseen makuun

Mitä ostaisit äidille joululahjaksi? Jouluna annamme mielellään joululahjoja, jotka ovat sekä kauniita että käytännöllisiä. Joululahjavinkit lapsille, ystävättärelle, siskolle tai isoisälle. Täytä pukinkontti joululahjoilla, jotka tekevät saajan erityisen iloiseksi!

lahjavinkkeja joulu 2021

Iloiset lapset tekevät hyvän joulun

Joulu on lasten juhlapyhä - odottava tunnelma ja iloiset lapset kuuluvat jouluun. Tässä muutamia ilahduttavia joululahjaideoita sekä lapsille että vanhemmille.

Paper Pulp Box ja Apple basket

 

Ferm Living tarjoaa monia ihania joululahjaideoita. Säilytyslaatikko Paper Pulp Box on tehty uusiokäytetystä paperimassasta ja on täydellinen lelujen säilytykseen. Laatikot ovat pakattu kahden kappaleen paketteihin ja niitä saa isompana ja pienempänä. Apple-kori on todella suosittu, ja sitä saa kahdessa eri koossa.

OYOY:n suositut lastenmatot eläinmotiiveilla tekevät lastenhuoneesta hauskemman leikkipaikan. Lion-matto on yksi suosikeista. Rainbow-sateenkaarimatto on saanut kaverikseen seinälle ripustettavan Follow the Rainbow-ryijyn/seinävaatteen.

Mrs Mighetton suloiset julisteet ovat mielikuvituksellisia ja hauskoja, mutta niissä on myös tärkeä viesti. Tämä Kindness-juliste painottaa rakkautta lasta kohtaan:

…Rakastan sinua kuuhun ja takaisin,
läpi utuisten pilvien ja lentävien tuulien,
läpi virtaavien vesien ja palavien tulien.
Läpi sanojen kovien ja naurujen raikavien.
Läpi myrskyisten puunlatvojen ja tähtitaivaiden.
Kuuhun ja takaisin. Nyt ja läpi aikojen.

Kids Kiosk Ferm Livingiltä on hauska lisä leluvalikoimaan. Ripusta kioski lastenhuoneen oviaukkoon ja kauppa voi käynnistyä. Haluatko ostaa omenan vai pullan?

Lisää vinkkejä punkinkonttiin:

Ylävasemmalta:

Mr Morris-juliste Mrs Mighettolta, eläinjuliste Freja ja Harry Fashionellilta, Pear ja Apple -peilit Ferm Livingiltä.

Leikkuulaudat Aniboard Ferm Livingiltä, Pear-kori Ferm Livingiltä, nukkekoti Berndt Bloomingvillelta.

Koala-matto OYOY:lta ja ruukku Mus Plant Pot Ferm Livingiltä.

 

Joululahjavinkit aikuisille

Joululahjat ilahduttavat myös aikuisia. Tässä muutamia kovia ja pehmeitä lahjavinkkejä ilahduttamaan läheisiä.

 

Ferm Livingin suosittu Shell-ruukkua voi käyttää myös juoman jäähdyttimenä. Juoma nautitaan tietenkin Ripple-samppanjalaseista tai matalista Ripple-laseista. Täydelliseet joululahjat, jotka nostattavaat tunnelmaa sopivasti uudenvuoden juhlallisuuksia ajatellen! 

 

Tässä muutamia lisäideoita joululahjoiksi - siskolle, poikaystävälle, isoäidille, isälle, parhaalle ystävälle tai jollekin toiselle.

Ylävasemmalta:

Juliste  Lady Willow Mrs Mighettolta, Tall-juliste Teemu Järveltä, viltti Ritchi ja Grey-keittiöpyyhkeet Bloomingvillelta.

Flow-purkki kannella ja lusikalla (esim. suolalle, sokerille tai hillolle) ja Flow Centrepiece-kulho vaikkapa salaatille tai hedelmille. Suosittua Pond-peiliä on saatavilla kolmea eri kokoa, messinkireunoilla tai kromireunoilla. Ovaali Ceramic Basket -kori. Viinilasi Ripple toimitetaan kahden pakkauksissa. Leikkuulauta Chessiä on saatavilla kahdessa eri koossa, sekä myös neliön muotoisena. Port-halkokoria löytyy messinkisenä ja mustana. Nämä kaikki Ferm Livingiltä.

Pyöreä Stockholm-kranssi Watt & Vekeltä luo joulun tunnelman, mutta se toimii myös kauniina sisustuselementtinä vuoden ympäri.

 

Ylävasemmalta: Meridian pöytävalaisin on kaunis, langaton pöytävalaisin, jota on saatavilla neljässä eri värissä. Hourglass Potia on saatavilla neljässä eri koossa, ja se on kaunis sekä sisällä että ulkona. Saatavilla myös mustana. Fountain ja Moire vaasit ovat näyttäviä keraamisia vaaseja, jotka ovat varmoja katseen vangitsijoita huoneessa.

Alavasemmalta:  Trace seinäkello on yksinkertainen ja tyylikäs. Sopii moneen erilaiseen sisustukseen. Ceramic basketia on saatavilla kolmessa eri koossa, pienintä ja keskikokoista saa valkoisena ja beigenä, kun taas suurinta XL löytyy vain valkoisena. Forms maljakko on kaunis savunvärinen maljakko, joka sopii täydellisesti tyylikkääseen sisustukseen.

Pohjanmaalaiset joululahjavinkit

Aveo esittelee seuraavat joululahjaideat, jotka sopivat niin pohjanmaalaisille kuin paikallisena lahjana Pohjanmaalta.  

Joulupaketti Yhdessä

Johanna torkkupeitto

 Ostrobothnia-joulupaketti Yhdessä sisältää uuden ruosteenruskean Pohjanmaatarjottimen, beigenvärisen Omenankukka-keittiöpyyhkeen sekä harmaan ja mustan tiskirätin

Johanna torkkupeitto on upea ja lämmin suomessa valmistettu peitto. Herkät omenan kukat tekevät torkkupeitosta taideteoksen niin sohvan reunalla, kuin seinälläkin.