Julklappstips: Hårda och mjuka paket för alla smaker

Vad ska du köpa åt mamma i julklapp? Vi ger gärna julklappar som är både användbara och vackra att se på. Julklappstips till barnen, till väninnan, till syster och till farfar. Fyll tomtens säck med julklappar som gör mottagaren glad!

lahjavinkkeja joulu 2021

Glada barn gör julen god

Julen är barnens högtid - förväntansfulla och glada barn hör julen till. Här kommer några julklappstips som gör både barn och föräldrar glada.

Paper Pulp Box och Apple basket

 

Från Ferm Living kommer många härliga julklappstips. Förvaringsboxen Paper Pulp Box är gjord av återanvänd pappersmassa och perfekt som leksaksförvaring. Boxen kommer i tvåpack och finns i större och mindre storlek. Apple-korgen är mycket populär, och finns i två storlekar.

OYOY:s populära barnmattor med djurmotiv gör varje barnrum roligt att leka i. Lion-mattan är en favorit. Rainbow-regnbågsmattan har fått en kompis i söta väggbonaden Follow the Rainbow.

Mrs Mighettos söta posters är fantasirika och roliga men har också ett budskap. Här postern Kindness, som betonat kärleken till ett barn:

…Jag älskar dig till månen och tillbaka,
genom luddiga moln och flygande vindar,
genom forsande vatten och brinnande eldar.
Genom hårda ord och porlande skratt.
Genom stormiga trädkronor och en stjärnfylld himmel.
Till månen och tillbaka. Nu och för alltid.

Kids Kiosk från Ferm Living är ett roligt tillskott till leksaksutbudet. Häng upp kiosken i dörröppningen till barnrummet och affärsverksamheten kan starta. Vill du köpa ett äpple eller en bulle?

Fler tips till tomtens säck:

Vi startar uppe till vänster:

Postern Mr Morris från Mrs Mighetto, djurpostern Freja och Harry från Fashionell, speglarna Pear och Apple från Ferm Living.

Skärbrädorna Aniboard från Ferm Living, korgen Pear från Ferm Living, dockhuset Berndt från Bloomingville.

Mattan Koala från OYOY och krukan Mus Plant Pot från Ferm Living.

 

Julklappstips till vuxna

Inte bara barnen blir glada åt en julklapp. Här kommer några tips på hårda och mjuka klappar som kan glädja nära och kära.

 

Ferm Livings populära Shell-kruka kan användas som en dryckeskylare och drycken kan avnjutas i Ripple-champagneglasen eller låga Ripple-glasen. Perfekta julklappar som höjer temperaturen inför nyårsfirandet!

 

Här kommer fler julklappstips - till syster, pojkvän, mormor, pappa, bästa kompisen eller någon annan.

Vi börjar uppe till vänster: Postern Lady Willow från Mrs Mighetto, postern Tall från Teemu Järvi, filten Ritchi och kökshanddukarna Grey från Bloomingville.

Burken Flow med lock och sked (kan användas för till exempel salt, socker eller sylt) och skålen Flow Centrepiece som kan användas för sallad eller frukt. Populära spegeln Pond  finns i tre storlekar och med mässingskant eller kromkant. Ovala korgen Ceramic Basket. Vinglasen Ripple kommer i tvåpack. Skärbrädan Chess finns i två storlekar, och också i rektangulär form. Vedkorgen Port finns i mässingsfärg och svart. Samtliga från Ferm Living.

Runda kransen Stockholm från Watt och Veke sprider julstämning, men kan användas som snygg inredningsdetalj året om.

Uppe från vänster: Meridian bordslampa är en vacker, trådlös bordslampa som finns i fyra olika färger. Hourglass Pot finns i fyra olika storlekar och är vacker både inomhus och utomhus. Finns även i svart. Fountain och Moire vaserna är imponerande keramikvaser som garanterat fångar blicken i rummet.

Nere, från vänster: Trace väggklocka är enkel och stilfull. Passar många olika inredningsstilar. Ceramic basket finns i tre olika storlekar, den minsta och medelstora finns i vitt och beige, medan den största XL endast finns i vitt. Forms vas är en vacker rökfärgad vas som passar perfekt till en elegant inredning.

 

Julklappstips från Österbotten

Från Aveo kommer följande julklappstips som passar perfekt både till österbottningar och när du vill ge en lokal gåva från Österbotten. 

Julpaketet Sällskap

Johanna filt

 Ostrobothnia-julpaketet Sällskap innehåller den nya rostbruna Österbottenbrickan, en beige Äppelblom-kökshandduk samt en grå och en svart disktrasa

Johanna filt är en fantastisk och varm filt tillverkad i Finland. De delikata äppelblommorna gör pläden till ett konstverk, både på soffans kant och på väggen.