Joulukoristeet ja joulukalenterit: Täydellinen tunnelma joulun odotukseen

Nyt alkaa joulun lähtölaskenta. Pian on joulukuu ja lopulta jouluaatto. Miten luoda paras joulutunnelma? No joulukalentereiden, kynttilöiden, kauniiden joulukuusten ja valaistujen joulutähtien avulla. Ja muutama pipari silloin tällöin tietysti.

virvel valkoinenkynttila tunnelma

Veke Swedenin kaunis Virvel kynttilä ja Twirl joulukuusen pallot Ferm Livingiltä.

Ensimmäisiä joulukoristeita ovat yleensä ikkunoihin ilmestyvät joulutähdet, joulukalenterit ja adventtikynttilät. Tärkein ensin, mitä lapset odottavat innolla:

 

Anna lasten silmien säihkyä joka aamu!

Joulu on lasten juhla ja harva asia päihittää lapsen katseen hänen avatessa joululahjoja. Miksei lapsia voisi yllättää joka aamu pienellä joululahjalla, kun he avaavat joulukalenteriaan? Ferm Livingin Christmas Countdown joulukalenterissa on pienet pussit, jotka voit täyttää kaikella aina karkeista ja pienistä leluista, viesteihin joissa on lupauksia piparien leivonnasta tai vierailusta uimahalliin.

Valikoimaan kuuluu myös Ferm Living Star Christmas Calendar joulukalenteri ja Star Christmas Calendar Narrow kalenteri vihreänä tai beigenä.

 

Tähdet ja valot valaisevat pimeyttä

Wattilta ja Vekeltä tulevat kauniit joulutähdet Signe, Lotus ja Greta. Käsintehdyt valkoiset paperitähdet, jotka luovat mukavan joulutunnelman kotiin. Muita Wattin ja Veken joulutähtiä löytyy täältä (klikkaa linkkiä).

 

Pure Advent Candle kalenterikynttilä Block Candle Holder kynttilänjalassa.


Kysytäänkö sinulta usein: Kuinka kauan on jouluaattoon? Adventtikynttilät, joita poltetaan jouluaattoon asti, tekevät ajankulusta konkreettista myös pienemmille lapsille. Sytytä Pure Advent -kynttilä, joka seisoo tukevasti Block kynttilänjalassa, joka päivä aamiaisen tai illallisen aikaan niin lapsi näkee omin silmin joulun lähestyvän.

Valikoimaan kuuluu myös Ferm Livingin Scented Advent Candles tuoksukynttilät ja Scented Candles Christmas Calendar joulukalenterikynttilä.

 

Veke Svedenin kauniisti muotoiltuja steariinikynttilöitä. Vasemmalta Stock, Skruv, Spiral, Tvist ja Virvel.

 

Kun lapset ovat nukahtaneet illalla, on mukava nautiskella hetki kynttilöitä poltellen. Veke Swedeniltä tulee käsintehtyjä- ja muotoiltuja kynttilöitä, jotka ovat 100% steariinia. Uskomattoman kaunis ja hieno myös koristeena.

Muita kauniita kynttilöitä valikoimassamme ovat Ferm Livingin Mura Candles kynttilät, Pure Candles kynttilät ja Dryp Candles kynttilät, jotka on valmistettu täysin steariinista.

 

Joulukuusi on koristeltu jalasta latvaan

Milloin koristelet yleensä joulukuusen? Joulukuun alussa vai vain muutaman päivän ennen joulua? Monissa perheissä on perinteenä koristella joulukuusi yhdessä. Koristelemme puun alhaalta alkaen:

 

Millaisen joulukuusenmaton haluat? Jos pidät juutista, suosittelemme By Bensonin Christmas Tree Rug Deluxe joulukuusenmattoa. Jos haluat kuviollisen, Ferm Livingin suloinen Winter Forest Tree joulukuusenmatto on hyvä valinta. Valikoimaan kuuluu myös Ferm Livingin Tonal joulukuusenmatto ja Star Christmas Tree joulukuusenmatto.

 

 

By Bensonin Christmas Tree Stand Star joulukuusen jalka on uusi valikoimassamme ja on saatavilla myös valkoisena. Siihen mahtuu yli 3 litraa vettä eli on täydellinen niille, jotka unohtavat kastella kuusen niin, että neulaset putoavat jo ennen uuttavuotta.

Valikoimaan kuuluu myös Ferm Livingin Christmas Tree Foot joulukuusenjalka, jota on saatavilla mustana, messinkisenä tai harmaana.


Kauniit Twirl kierretystä lasista valmistetut joulukuusenpallot ovat uskomattoman kauniita ja hohtavat kauniisti joulukuusen valojen vieressä. Ne ovat Ferm Livingiltä, samoin kuin suloiset Glass Baubles joulukuusenpallot.

 

Joulukuusen tähti latvassa on kirsikka kakun päällä. Aveon valikoimaan kuuluu Ferm Livingin Paper Star Sun paperitähti. Hirah olkitähti Bloominvilleltä  ja messinkinen Brass Top Star Ferm Livingiltä.
 

Joululahjojen aika!

 

Jouluaaton aamuna jännitys on suuri ja lapset ovat innoissaan. Osta itsellesi rauhallinen ja hiljainen hetki pienellä lahjalla joulusukassa. Ehkä askartelukirja tai uusi palapeli? Valikoimaamme kuuluvat By Bensonin Christmas Stocking joulusukat sekä Ferm Livingin Patchwork Christmas Stocking- ja Tonal Christmas Stocking joulusukat. 

Jouluaaton iltapäivänä tai illalla joulupukki saapuu vihdoin lahjoineen. Kenties ne on pakattu By Bensonin hienoon Gift Bag Deluxe joululahjasäkkiin? Suuri juuttisäkki on saatavilla myös punaisena.

Hyvää joulua!

 

Pst: Jouluosastoltamme löydät ehdotuksia lasten lahjoista, lahjoista Pohjanmaalta sekä pehmeitä paketteja ja kovia paketteja.