Joulu tulee - joulutähdet, tuoksukynttilät ja joululahjavinkit

Kauniita joulutähtiä ikkunoissa, tuoksuvia advettikynttilöitä ja lasten silmien tuike, kun he saavat avata joulukalenterin luukun. Joulun ihanat tuotteet Watt & Vekeltä, Ferm Livingiltä, Bloomingvillelta ja House Doctorilta löydät Aveosta. Anna joulun tulla jo marraskuussa, jos pimeys tuntuu raskaalta.

Boris isot joulutahdet Watt Vekelta

Tässä muutama vinkki, jonka avulla saat tuotua joulun tunnelman kotiin. Ensin joulutähdet:

Watt & Veken trendikkäät joulutähdet ovat hittituotteita, jotka usein ehtivät loppua varastosta jo ennen kuin monet edes miettivät joulua. Aveon valokoimista löydät nämä ihanat joulutähdet: valkoiset Eldig, Oslo ja Reykjavik, sekä kultaisena ja harmaana Boris. Näitä on rajattu määrä, joten tilaa suosikkisi pian!

Joulukalenterit tekevät lapset iloiseksi

 

Joulu on lapsille suuri juhla. Mikset yllättäisi heitä pienillä lahjoilla joka päivä jouluun saakka? Ferm Livingiltä meillä on tarjolla sekä kapea että vähän isompi Star-kalenteri, sekä Bloomingvillelta hauska juna

Kalenterin ei välttämättä tarvitse olla niin ihmeellinen. Pienet lapset arvostavat yhtä paljon myös yhteisiä satuhetkiä tai piparkakkujen leipomista yhdessä, tai vaikkapa tarraa tai karkkia - kaiken ei aina tarvitse maksaa paljon.

 

Tuoksut tuovat joulutunnelmaa

Joulun tuoksut tuovat juhlan tunnelmaa. Kaneli, piparkakut ja glögi - jouluna näitä on saatava. Ferm Livingin kalenterikynttilät ja adventtikynttilät tuovat kotiin kanelin jouluista tuoksua vaikka joulukuun alusta saakka.

 

Joulukuusi uusiksi

 

Haluaisitko uudistaa joulukuusen tänä vuonna? Eikö lapset suostu tähän? Ehkä he eivät huomaisi, jos vain vaihtaisit vaivihtaa tähden, jalan ja maton? Nämä ihanuudet tulevat Ferm Livingiltä ja löytyvät meidän joulukategoriasta.

 

Pohjanmaalaisia joululahjaideoita

Aveon Ostrobothnia-joulupaketti sisältää Johanna-tarjottimen ja Omenankukka-keittiönpyyhkeen. Tämä on loistava lahja äidille, anopille, aikuiselle tyttärelle tai parhaalle ystävälle.