Joulu koostuu luonnonläheisistä sävyistä - paperi, puu ja lasi tekevät joulusisustuksesta tunne

Marraskuussa, jolloin pimeys ympäröi meidät, on aika sysyttää niin joulutähdet kuin kynttilätkin ja luoda joulun tunnelma kotiin. Täältä löydät ihanat joulutähdet Watt & Vekeltä, jotka ovat kuin kirsikka kakun päällä luonnonläheisessä värimaailmassa, jossa ruskea, beige ja valkoinen dominoivat.

Joulutunnelmaa beigella joulukuusenmatolla

Beigen ja ruskean värinen Tonal- joulukuusen matto

Luonnollisia ruskean ja beigen sävyjä jouluna

Joulun ei aina tarvitse olla punainen, hopeinen tai kultainen. Se voi olla ihan minkä tahansa värinen, kunhan se on juuri sinun makuusi. Eikö myös ruskea ja beige joulu voisi olla ihana?

Sun paperitähti

Tonal joulusukka

Star Capella paperitähti

 

Ferm Livingin nostalginen paperitähti Sun on runollisen kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Voit laittaa tähden joulukuusen latvaan tai ripustaa sen ikkunaan tai seinälle.

Joulusukka Tonal ja saman niminen ja kuvioinen joulukuusenmatto (ylin kuva) ovat tehty ekologisesta puuvillasta. Sukka ja matto ovat kumpikin tehty lapputekniikalla ruskeista ja beigeistä lapuista, jotka ovat ommeltu yhteen elegantilla ompeleella. Luonnonläheiset värit sinulle, joka kaipaat rauhallisen väriskaalan jouluusi.

Paperitähti Capella on rouhea itsetehdyn oloinen ja se muistuttaa niitä tähtiä, joita taiteltiin joitakin vuosia sitten itse. Tässä erona on se, että nyt tätä ei tarvitse tehdä itse. Tähti sopii täydellisesti minimalistiseen kotiin.

 

Kaunein joulukuusi lasista tehdyillä joulupalloilla

Lasista tehdyt joulupallot tuovat erityisen hohdon joulukuuseen, valon osuessa niihin.

Twirl

 

Nämä kauniit Twirl-joulupallot Ferm Livingiltä ovat puhallettu ja samalla kierretty, jolloin ne ovat saaneet kauniin kuviointinsa. Isommat koot myydään neljän paketeissa ja pienemmät kahdeksan (yksi tai kaksi palloa samaa väriä per paketti).

 

Tuikkivat tähdet marras-joulukuun pimeyteen

Mitä olisi joulu ilman kauniita joulutähtiä, jotka valaisevat kodin? Watt & Veken joulutähdet ovat tunnettuja ja erittäin suosittuja. Paperitähdet ovat taiteltu tarkasti käsin. Useimmat ovat valkoisia, mutta tänä vuonna niitä löytyy myös kullan, hopean ja mustan sävyisinä. 

Snöblomma

Elvira

Elsa & Maja

Is

 

Joulutähti Snöblomma on yksi Watt & Veken suosikkituotteista. Se on valmistettu hieman läpinäkyvästä paperista ja on muotoiltu viehättävästi ja moniulotteisesti. Tätä löytyy 68 cm ja 44 cm läpimitoilla.

Elvira on kuvioitu tähti, joka muistuttaa lapsuuden paperitähteä, joita askarreltiin koulussa. Tämä luo nostalgisen ja harmonisen tunnelman.

Elsa-joulutähti (lattialla seisova) löytyy kultaisena ja hopeisena. Tämä tähti on upea valolla. Maja-tähteä (seinällä) on saatavilla mustana, valkoisena ja kultaisena valikoimastamme. Maja on yhdistelmä suosituista Eldig ja Snöblomma -joulutähdistä. Majassa on paljon luonnetta.

Joulutähti Is on viehättävä ja elegantisti muotoiltu. 

Löydätkö oman suosikkisi? Lisää joulutähtiä Watt & Vekeltä löydät täältä (klikkaa linkkiä). Tähtiä on rajoitettu määrä, joten kannattaa ostaa suosikkisi nopeasti. Ne toimitetaan marraskuun puolivälissä, hyvissä ajoin pikkujoulukauteen ja ennen adventtia.

 

Kynttilät kuuluvat jouluun

Adventtikynttilänjalkoja, tuoksukynttilöitä joulun tuoksuin ja steariinikynttilöitä kauniissa kyntteliköissä - näillä luot kotoisan ja tunnelmallisen joulunajan.

Scented Advent Candles

Tuoksut ovat iso osa joulutunnelmaa. Tämä tuoksukynttilät, Scented Advent Candles Ferm Livingiltä tuoksuvat kanelilta - monien mielestä yksi joulun tärkeimmistä tuoksuista. Muistatko vastaleivotun piparin tuoksun?

Kynttilänjalkoija

 

Ylävasemmalla: Kynttilänjalka Balancea Ferm Livingiltä on saatavilla useissa väreissä, ja sekä lämpökynttilöille että tavallisille steariinikynttilöille

House Doctorin pyöreä Crown-kynttilänjalka on elegantin yksinkertainen. Se valmistetaan alumiinista ja siinä on messinkinen tai musta pintakäsittely.

Kynttelikkö Avant Candelabra on kuin taideteos geometrisine muotoineen. Monivuotinen suosikki!

Steariinikynttilä Dryp on syksyn uutuus Ferm Livingiltä. Kynttilät valmistetaan 100 % puhtaasta steariinnista ja niiden päälle tiputeltu väri tekee niistä erityisiä. Kynttilää on saatavilla oliivinvihreänä, beigenä, ruosteenvärisenä, syvänsinisenä ja lämpimän harmaana.

OYOY:n eleganttia Palloa-kynttilänjalkaa on saatavilla kahdessa eri koossa. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä löytyy messingin ja hopean värisenä. Moderni kynttelikkö, jossa on sitä jotain erityistä.

Hoy-kynttilänjalka Ferm Livingiltä on komea ja korkea (17 tai 23 cm). Nämä näyttävät kauniilta sivupöydällä!

Luonnonläheinen Forest-kynttilänjalka on Ferm Livingin uutuus. Messinkinen kynttilänjalka sopii pienille kynttilöille, joilla on 12 mm:n halkaisija. Nämä ovat suloisia joulupöydän kattauksessa.

Adventtikynttelikkö Pelo Bloomingvillelta on tyylikäs. Voit helposti somistaa sitä täyttämällä lasisen rasian luonnonmateriaaleilla, kuten sammaleella tai kävyillä.