Ferm Livingin syksyn uutuuksia: Aaltoilevia muotoja harkituissa materiaaleissa

Ferm Livingin syysmallisto Moments of Reflection on luonnollinen aaltoilevilla muodoilla ja maanläheisillä väreillä. Täältä löydät jännittäviä maljakoita, moderneja kynttilänjalkoja, pehmeitä mattoja ja upeita lasten uutuuksia. Katso joitain suosikeitamme!

Ferm Livingin syksy 2022 uutuudet

Pöytä Feve on pehmeän muotoinen ja sitä voidaan käyttää työpöytänä, peilipöytänä tai sivupöytänä esimerkiksi aulassa. Pöydän alla näemme uuden, kevyen alumiinikorin Spun Alu Basket, jota voidaan käyttää roskakorina, huonekasvin ruukkuna tai säilytyksessä. Pöydällä on tyylikäs Contour Piece veistos graafisilla muodoilla.

 

Syksyllä 2022 nautimme kauniista, skandinaavisesta muotoilusta

Ferm Living esittelee jälleen onnistuneen malliston. Olemme erityisen iloisia materiaalivalinnoista, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä ja kestäviä että monta kertaa uudelleenkäytettäviä. Muovi loistaa poissaolollaan. Jos voisimme toivoa vielä jotain, olisimme kiitollisia, jos kaikki kynttilät olisi valmistettu steariinista tai vahasta! Toivoisimme myös lisää uusia ja kauniisti kuvioituja tapetteja.

Fountain Vase on kaunis upeine linjoineen.

Moire on elegantti aaltomaisella muodollaan.

Ripple Serving Bowls (kuvan etuosassa) ovat tämän syksyn uutuuksia ja ne ovat samaa sarjaa suosittujen Ripple Glasses, Ripple Wine Glass ja Ripple-karaffen kanssa.

Kynttilänjalka Sway Candelabra on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Saatavana beigenä ja mustana.

Kynttilänjalka Erode on innovatiivinen ja se muuttuu ajan myötä. Saatavana mustana tai messinkisenä. 

 

Ferm Livingin syksyn uutuudet ovat moderneja ja tarjoavat samalla mahdollisuuden luoda uniikkeja koteja persoonallisella sisustuksella.

Vaasit Moire ja Fountain ja kynttilänjalat Sway ja Erode ovat täydellisiä lahjoja, jotka ilahduttavat vastaanottajaa. Ne sopivat kaikkiin sisustustyyleihin ja ovat katseenvangitsijoita pöydällä, hyllyllä ja missä tahansa!

Suosittu Ripple perhe jota johtaa Ripple Champagne Saucer on saanut uuden jäsenen Ripple Serving Bowls. Täydellinen jälkiruokien tarjoiluun, sopii myös kastikkeille, oliiveille ja muille aterian pienille lisäyksille.

Ylhäältä vasemmalle: Day Cloths pestävät tiskipyyhkeet luomupuuvillasta, yksi jokaiselle päivälle. Hylly Bon Shelf on pieni ja kaunis, se voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuunnassa.
Toisiksi ylin: Cupe Wall Rack vaatenaulakko, jossa moderni geometrinen muotoilu. Tinta Bowl lasikulhot sopivat täydellisesti  ruokapöytään dipille, oliiveille tai suolalle. 
Toisiksi alimpana: Leikkuulaudat Cairns pehmeällä muodolla myydään kolmen kappaleen pakkauksessa. Ceramic Soap Tray täydentää Ceramic-sarjan Ceramic Basket-koreja ja Ceramic Centrepiece-kulhoja. Matto Forma Wool Rug Uuden-Seelannin villasta on ihanan pehmeä ja mukava.
Alin: Tinta Egg Cups, neljä söpöä lasista munakuppia. Saatavana myös sinisenä tai valkoisena.

 

Ferm Living Kids ilahduttaa sekä lapsia että vanhempia

Canvas Wall Pocket säilytystaskut seinällä ovat käytännöllisiä sekä lastenhuoneessa, että monissa muissa kodin huoneissa. Suloinen lamppu Bird Lamp sopii täydellisesti lastenhuoneeseen, toimii hyvin sekä yövalona että viihtyisänä valaisimena.

The World Pouf on leikkisä rahi lastenhuoneeseen. Täällä lapsi voi oppia tuntemaan karttaa ja eläimiä istuessaan siinä mukavasti.

The World Textile Map on tekstiilikartta maista ja eläimistä. Eläimet on kirjailtu luomupuuvillakankaalle.

Birds and Berries on ainoa tapetti Ferm Livingin syksyn 2022 mallistossa.

Heart Cushion on leikkisä ja iloinen tyyny lastenhuoneeseen.

Heart lamp on söpö seinävalaisin, jota voi käyttää yövalaisimena.

 

Uudet tuotteet lastenhuoneeseen ovat söpöjä ja ilahduttavat jokaista lasta, kuten myös vanhempia!

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa ja Canvas Wall Pocket on saatavana kahta eri kokoa. The World Pouf, The World Textile Map, sydäntyyny ja sydänvalaisin ovat upeita lahjoja ristiäisiin tai syntymäpäiville. Viehättävä lastentapetti Birds and Berries on hauska ja saa hymyn huulille.