Ferm Livings höstnyheter: Böljande former i genomtänkta material

Ferm Livings höstkollektion Moments of Reflection är naturlig med böljande former och jordnära färger. Här finns spännande vaser, moderna ljusstakar, mjuka mattor och härliga barnnyheter. Spana in några av våra favoriter!

Ferm Livingin syksy 2022 uutuudet

Bordet Feve har mjuka former och kan användas som skrivbord, sminkbord eller sidobord till exempel i hallen. Under bordet ser vi nya, lätta aluminiumkorgen Spun Alu Basket, som kan användas som skräpkorg, ytterkruka på krukväxten eller för förvaring. På bordet står eleganta skulpturen Contour Piece med grafiska former. 

 

Hösten 2022 njuter vi av vacker, skandinavisk design

Ferm Living presenterar än en gång en lyckad kollektion. Speciellt glada är vi över materialvalen som är både miljövänliga, hållbara och många gånger återanvändbara. Plasten lyser med sin frånvaro. Får vi önska något, så skulle vi uppskatta om alla ljus gjordes i stearin eller vax! Fler nya och snyggt mönstrade tapeter skulle också tas emot med glädje.

Fountain Vase är vacker med veckade linjer.

Nyskapande vasen Moire är elegant med böljande form.

Ripple Serving Bowls (längst fram på bilden) är nya för i höst och gör nu populära Ripple Glasses, Ripple Wine Glass och Ripple-karaffen sällskap.

Ljusstaken Sway Candelabra är enkel men elegant. Fås i cashmere-beige och svart.

Ljusstaken Erode är nyskapande i formspråket och får patina över tid. Fås i svart aluminium eller i mässing.

 

Ferm Livings höstnyheter är moderna och ger samtidigt möjlighet att skapa unika hem med personlig inredning som blir våra egna oaser.

Såväl vaserna Moire och Fountain som ljusstakarna Sway och Erode är perfekta gåvor som gläder mottagaren. De passar alla inredningsstilar och är blickfång var de än placeras.

Populära Ripple-familjen, med Ripple Champagne Saucer i spetsen, har fått en ny medlem i Ripple Serving Bowls. Perfekt för efterrätter som serveras i skål, men också för såser, oliver och andra små tillägg till måltiden.

Upptill från vänster: Day Cloths tvättbara disktrasor, en för varje dag, i organisk bomull. Hyllan Bon Shelf är liten och nätt, den kan placeras både horisontellt och vertikalt.
I mitten: Cupe Wall Rack klädhängare med modern geometrisk design. Tinta Bowl glasskålar är perfekta för dipp, oliver eller salt på matbordet. 
Nertill: Skärbrädorna Cairns med mjuka former säljs i trepack. Ceramic Soap Tray kompletterar Ceramic-serien med Ceramic Basket-krukorna och Ceramic Centrepiece-skålen. Mattan  Forma Wool Rug är härligt mjuk och skön med  ull från Nya Zeeland. 
Längst nere: Tinta Egg Cups, fyra söta äggkoppar i glas. Fås också i blått eller vitt.

 

Ferm Living Kids gör både barn och föräldrar glada

Förvaringsfickorna Canvas Wall Pocket på väggen är praktiska både i barnrummet och i många andra rum i hemmet. Söta lampan Bird Lamp är perfekt i barnrummet, fungerar bra både som nattlampa och myslampa.

The World Pouf är en lekfull sittpuff till barnrummet. Här kan barnet lära sig om kartan och djuren samtidigt som den går bra att sitta på.

The World Textile Map är en textilkarta med länder och djur. Djuren är broderade på ekologiskt bomullstyg.

Birds and Berries är enda tapeten i Ferm Livings höstkollektion 2022.

Heart Cushion är en lekfull och glad kudde till barnrummet.

Söta vägglampan Heart lamp kan användas som nattlampa.

 

Nya produkterna till barnrummet är söta och gör varje unge glad, liksom också föräldrarna!  

Förvaring kan man inte få för mycket av, och Canvas Wall Pocket finns i två storlekar. The World Pouf, The World Textile Map, hjärtkudden och hjärtlampan är fina presenter, till dop eller födelsedag. Charmiga barntapeten Birds and Berries är rolig och skapar ett leende på läpparna.