Aveoshopin parhaat joululahjavinkit

Joululahjat kaikille Aveolta. Laaja valikoima trendikkäitä sisustustuotteita.

Aveoshops bästa julklappstips

Jouluun on enää lyhyt aikaa ja ainakin meillä ajatukset ovat alkaneet liikkua joululahjojen ympärillä jo hyvissä ajoin. Mitä paketoidaan pukin lahjasäkkiin jouluna? Mitkä ovat joulun trendikkäimmät joululahjat? Vaihtoehtoja on monia, itse asiassa jopa yli 6000 pelkästään Aveoshopissa, mutta tässä muutama mitä me lämpimästi voimme suositella. 

Kaikki varastossa olevat tuotteet lähetetään yhden arkipäivän sisällä, tilaustuotteet parin viikon sisällä.

1. Ferm Living Plant Box

Ferm Livingin Plant Boxeja on seitsemässä eri värissä, kahdessa eri koossa. Tämä moderni tuoteperhe on ehdottomasti lukemattomien suomalaisten sisustajien joululahjalistalla. Joululahjana se on hieman kalliimmasta päästä, mutta ilahduttaa takuulla vuodesta toiseen ja on todella monikäyttöinen useine lisätuotteineen, esim. Ferm Living Plant Box Tray tarjotin. Upea sarja! 

 

2. House Doctor Mobile Dream Unisieppari

Yksi syksyn uutuustuotteista on House Doctorin messinkinen unisieppari Mobile Dream - KAUNIS KUIN UNELMA! Tämä unisieppari sopii niin aikuisten makuuhuoneeseen kuin lastenhuoneen sängyn ylle. 

 

3. Teemu Järvi -julisteet

Mustavalkoisen grafiikan ystäville on tarjolla nyt herkkupaloja Teemu Järven kokoelmasta. Nämä taitavasti toteutetut julisteet sujahtavat näppärästi niin tyttöystävän lahjapakettiin kuin esimerkiksi siskolle. Ehkäpä myös metsästäjät tai luonnossa viihtyvät miehetkin ilahtuisivat näistä? 

Kaikki Aveoshopissa myytävät julisteet voit ripustaa kauniisti esim. Ferm Livingin puisten tauluraamien avulla. 

 

4. Mrs Mighetton julisteet lastenhuoneeseen

Kukapa ei ilahtuisi löytäessään joululahjapaketistaan näitä suloisia julisteita? Kääräise juliste putkilossa pakettiin tai osta julisteeseen valmiit raamit, jolloin se on valmis ripustukseen. Mrs Mighetton julisteita löytyy varastostamme nopealla toimituksella, pidäthän huoli että ehdit saamaan omasi ennen kuin suosikkiasi ei enää ole saatavilla. Miss Penny ja Mr Bill ovat ehdottomia asiakkaidemme suosikkeja. 

 

5. Ferm Livingin seinävalaisimet

Ferm Livingin puiset seinävalaisimet lastenhuoneeseen ihastuttavat vuodesta toiseen - niin myös tänä vuonna! Yhdistä hyöty ja huvi, ja paketoi lapsen joululahjapakettiin kaunis yövalo joko tammen sävyssä tai maalattuna. TOP3 näistä lampuista on My DeerCloud ja Fox. 

Mikäli olet epävarma mikä miellyttää eniten lahjasi vastaanottajaa, voit toki klikata kotiin myös lahjakortin verkkokauppaamme

 

6. Pohjanmaatarjotin

Viimeisenä muttei vähäisimpänä nostamme esiin kauniin Pohjanmaatarjottimen, joka kaikessa symboliikassaan puhuttelee meitä. Meitä, joiden juuret ovat syvällä Pohjanmaan mullissa. Tämä joululahjaidea paketoidaan taatusti useaan isoäidille, tädille tai äidille osoitettuun joululahjaan jouluna. Kaunis ajatus myös henkilökunnan joululahjaksi. 

Voi kun joulu ja lahjojenjaon aika olisi jo täällä.